Велика катастрофа в Росії

Велика катастрофа в РосіїНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Я знав, що рано, чи пізно в Росії це станеться! І воно сталося – Росія і десятки мільйонів росіян стали жертвою екологічної катастрофи
І це зовсім не перебільшення. Не так давно в місті закритого типу Озерськ, Челябінської області на виробничому об\’єднанні \”Маяк\” відбувся грандіозний викид в атмосферу високорадіоактивного ізотопу \”Рутеній – 106\”.
Слід знати, що виробниче об\’єднання «Маяк» – це федеральне державне унітарне підприємство з виробництва компонентів ядерної зброї, ізотопів, зберігання і регенерації відпрацьованого ядерного палива.
І ось уже кілька тижнів жителі Челябінької області, усього Південного Уралу, частини Казахстану знаходяться під впливом радіоактивного Рутенію.
Зрозуміло, що жителі Озерська, Челябінська мусили б бути еваюкуйовані. Однак влада Росії вирішила приховати масштаби трагедії – на носі ж вибори – аж доки смертельну загрозу не виявили австрійські, німецькі, французькі вчені.
1.Челябінск і приблизно близько 1.5 – 2 мільйонів чоловік в області отримали смертельні дози рутенію -106 (наслідки почнуть проявлятися через півроку) приречені на тотальне вимирання.
2. 15-20 мільйонів жителів (Свердловської області, Башкирії, Татарстану, Ростова-на Дону та ін. отримали дуже небезпечні дози радіоактивного рутенію.
3. Вся інша Європейська частина Росії від Уралу, включаючи Москву, Західний Сибір. Північний Казахстан десятки мільйонів чоловік !!! отримали небезпечні дози радіоактивного ізотопу.
Дії радіоактивного ізотопу \”Рутенію-106\” і жорсткого гамма-випромінювання при його бета-розпаді будуть піддаватися десятки мільйонів людей протягом року !!!! Близько двох мільйонів зазнали справжнісінького екоциду. (Екологічному геноциду) !!! І як-ніби нічого не сталося.
Але воно сталося! Воно повинне було статися в Росії…і саме, в Росії путінській!
NB! На картах зображено проходження і поширення атмосферою радіоактивного ізотопу \”Рутеній – 106\” над Європою

Велика катастрофа в Росії
Велика катастрофа в Росії
Велика катастрофа в Росії

peredplata