Рятувальники продовжують допомагати буковинцям подолати наслідки негоди

Погіршення погодних умов, що супроводжувалося посиленням вітру, завдало шкоди мешканцям краю. Щоб подолати наслідки негоди, залучено пожежно-рятувальні підрозділи. Минулої доби рятувальники продовжили розпилювати та прибирати повалені дерева й надавати допомогу при демонтажі пошкоджених покрівель будівель як в обласному центрі, так і в районах області.

Зокрема, працівники Служби порятунку допомогли демонтувати пошкоджену частину покрівлі даху, який був зруйнований через сильні пориви вітру у житловому будинку на вул. Капеланській у місті Чернівці, та допомогли замінити пошкоджену частину даху на нову. Заходи щодо демонтажу пошкодженого покриття житлового будинку рятувальники також проводили на вул. Підгаєцькій обласного центру.

На автодорозі сполученням Михалкове–Непоротове Сокирянського району та на вул. Капеланській у місті Чернівці рятувальники розпилили та прибрали повалені дерева  з проїжджої частини дороги й покрівлі господарської будівлі відповідно.

Загалом минулої доби для надання допомоги у подоланні наслідків негоди від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалося 5 одиниць спецтехніки та 20 чоловік особового складу.

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata