Чернівецькі школярі здобули призові місця в Міжнародному дитячому творчому конкурсі в Москві

Міжнародний дитячий творчий конкурс «Казки гарного серця» проводився в м.Москва під егідою ЮНЕСКО в рамках проекту «Я обираю доброзичливість». Оргкомітет та журі цього конкурсу обирали найкращі творчі роботи (твори, малюнки, фотографії та анімаційні фільми) з позитивним змістом та таких, що несуть в собі ідеали добра та ненасильства. Роботи на конкурс могли представляти діти від 4 до 18 років (у трьох вікових групах) та дорослі (батьки та педагоги) з Росії та країн ближнього і далекого закордону.

Загалом на конкурс були представлені 6300 робіт з усіх куточків світу. В тому числі 21 свою роботу відправили до Москви і вихованці Чернівецького міського клубу юних техніків «Кварц». Так, шестеро дівчат з фотостудії «Погляд» представили на суд поважного журі 18 своїх фоторобіт, і ще троє вихованиць студії «Дизайн» представили по одній своїй ілюстрації до відомих казок.

В результаті тривалих творчих змагань, які проходили в три етапи (на місцевому, регіонального та загальному рівні) троє чернівецьких школярок вибороли призові місця. Друге місце у своїй номінації «Фото» здобула вихованиця фотостудії «Погляд» Катерина Генріх (роботи «День народження» та «Я – мишко»), третє місце у цій же номінації – її колега по фотостудії Анастасія Пушкова (роботи «Зачарований замок», «На злеті» та «Поспіхом через красу»). Ще одне друге призове місце у номінації «Ілюстрація до казки» виборола вихованиця студії «Дизайн» КЮТ «Кварц» Анна-Марія Кокієва. Усі призери будуть народжені дипломами та подарунками. Решта чернівецьких робіт також були відзначені поважним журі і потрапили до фіналу конкурсу. Їхні автори Поліна Орлова, Валерія Кузменюк, Діана кулик, Карина Семенюк, Анастасія Кокоячук та Анна Альтштулер отримають сертифікати фіналістів.

peredplata