ПАТ «Чернівцігаз» вперше проведе День клієнта та відзначить подарунками споживачів

Святкування Дня клієнта проходитиме з 18 по 22 грудня 2017року. З радістю чекаємо на Вас в центрах обслуговування ПАТ «Чернівцігаз» в м. Чернівці, Кіцмань та Новоселиця. На відвідувачів, які завітають в цей період до нас, чекають конкурси, розіграші подарунків та призи. Також кожен клієнт матиме змогу оцінити якість обслуговування, залишити побажання та свої рекомендації.

Програма проведення Дня клієнта

18 грудня
Понеділок «День корисної інформації»

Всі споживачі, які в цей день відвідають центр обслуговування клієнтів та дадуть правильні відповіді на запитання кросворду в газеті 104.ua, отримають подарунки від компанії.

19 грудня

Вівторок «День дітей-клієнтів»
В цей день, для дітей шкільного віку, проходитиме вікторина «Вірю – не вірю». Переможці та учасники отримають подарунки. На маленьких відвідувачів очікують повітряні кульки та солодощі.

20 грудня
Середа «День реєстрації»

Відбудеться розіграш подарунків серед споживачів, які відвідавши центр обслуговування клієнтів, зареєструють Особисті кабінети.

21 грудня
Четвер «День дисциплінованого клієнта»

Серед відвідувачів, подарунками будуть відзначені клієнти компанії, які протягом 2-3 місяців вчасно передавали показання та здійснювали оплату.

22 грудня
П’ятниця «День Особового рахунку»

На кожного споживача, що відвідає центр обслуговування клієнтів очікує фірмовий магніт або картка із зазначенням номеру особового рахунку.

peredplata