Через снігопад вулиці Чернівців прибирали починаючи з ночі

Через снігопад вулиці Чернівців прибирали починаючи з ночі

Вулиці міста вночі з неділі на понеділок через снігопад, який тривав усю ніч, машини для прибирання снігу розчищали починаючи з ночі. Як зауважує мер Чернівців: «Техніка і працівники МіськШЕПу заступили на чергування ввечері 21 січня і працювали цілу ніч. З однієї тисячі вулиць, які налічуються у Чернівцях, МіськШЕП прибирає 100 – це, насамперед вулиці, якими ходять тролейбуси та інший громадський транспорт.

На ранок дороги були розчищені та посипані, щоправда через снігопад їх знову швидко засипало. Тому про те, що зранку у понеділок у соцмережах з’явилися інформація, що нібито машини для прибирання їдуть повз вулиці, які не розчищені від снігу, міський голова спростовує.


– Одномоментно розчистити сніг на всіх вулицях неможливо, – сказав мер. – Для цього потрібно техніки на мільярди і набрати людей. Наше завдання – забезпечити життєдіяльність міста, рух громадського транспорту, проїзд спеціальних машин – швидкої, пожежників. Транспортного колапсу не було, скарг від перевізників і поліції про ускладнення руху не надходило.

Вдосвіта на вулиці міста вийшли понад три сотні двірників, хоча їх має бути близько чотирьох сотень. Люди втомлюються і через холод не в змозі інколи досконало виконати роботу, тому Олексій Каспрук надіється на розуміння містян. Також мер зауважив, що зараз у МіськШЕП є понад 100 вільних вакансій двірників, про це він повідомив сьогодні на брифінгу у міській раді.

peredplata