Смертельне ДТП на Буковині за участі іномарок

Смертельне ДТП на Буковині за участі іномарокУвечері 22 січня на околиці села Лашківки Кіцманського району зіткнулися вантажний автомобіль «Хюндай» під керуванням 28-річного чернівчанина та легковик «Мерседес-Бенц», за кермом якого перебував 38-річний житель Мамаївців. Наразі відомо, що транспортні засоби рухалися назустріч один одному. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Від отриманих внаслідок зіткнення травм на місці події загинув водій «Мерседеса». Під час ДТП отримав тілесні ушкодження і 28-річний пасажир вантажівки. Із забоєм хребта чоловіка госпіталізовано до лікарні. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля на момент зіткнення був тверезий.

Смертельне ДТП на Буковині за участі іномарок

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясування всіх обставин автопригоди призначено низку експертиз.

peredplata