Рятувальники навчали дітей правил пожежної безпеки

Рятувальники навчали дітей правил пожежної безпеки Сьогодні, 31 січня, фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводили роз’яснювальну роботу для дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.
Так, у Чернівцях вогнеборці відвідали ДНЗ № 40. Дітям середньої та старшої груп рятувальники нагадали про небезпеку, яку несе в собі необережне поводження з вогнем. Адже пожежі через дитячі пустощі трапляються щороку. Рятувальники нагадали діткам про те, що не варто гратися із сірниками, а також підходити до газових пристроїв.
Крім того, рятувальники на практиці пояснили малечі, що робити у разі виникнення пожежі. Дітки самотужки намагалися зателефонувати до служби порятунку 101 та викликати рятувальників, вказавши свою домашню адресу.
Побідні просвітницькі заходи провели і фахівці Сторожинецького сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Вони завітали до дошкільного навчального закладу села Череш.
У свою чергу, співробітники Новоселицького сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели зустріч зі школярами Новоселицької гімназії. А в ЗОШ № 1 міста Сокиряни провели урок фахівці Сокирянського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata