ДАБІ проведено планову перевірку уповноваженого органу в Чернівцях

ДАБІ проведено планову перевірку уповноваженого органу в Чернівцях

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернівецькій області проведено планову перевірку Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради щодо дотримання законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил за період ІІ-IV кварталу 2016 року та І-ІІІ кварталу 2017 року.

Під час інспекційного заходу, посадовими особами Управління були виявлені порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Зокрема, Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки.

За результатами, головними інспекторами будівельного нагляду скасовано та зупинено дію 17 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, будівельних паспортів та паспортів прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Начальнику Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради видано припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Прес-служба ДАБІ України

peredplata