Один оберт крану врятує цілий будинок

Один оберт крану  врятує цілий будинок

КРИК ДУШІ
Підвал у нашому будинку затоплює квартира №3 впродовж 2-х тижнів, минулого року ця ж квартира вже затоплювала приміщення. Цьогоріч та ж історія. Вода, яка витікає до підвалу з цієї квартири через технічні несправності, руйнує арку та стіни будинку.

При спробі перекрити воду в квартиру і зупинити руйнування арки у мешканців кв. №3 відповідь одна: «Ви не маєте права і ми подамо на вас до суду!». Хто є власниками квартири, ми не знаємо, тому що при розмові з мешканкою квартири, з якої затоплюють підвал, дівчина, яка проживає в цій квартирі, каже, що вона лише орендує приміщення.

Ми не знаємо, куди далі звертатися для запобігання біди. Від нас було вже дві заяви до мерії і ПП «Регіон-Центр». З мерії відповіді немає. ПП «Регіон-Центр» намагається вести переговори з мешканцями кв. №3, але досі все безрезульту, а вода продовжує руйнувати аркове перекриття, – крик душі Віктора Хапка та мешканців будинку №18, що по вул. 28 Червня м. Чернівці.

Один оберт крану  врятує цілий будинок

ПИСК ВЛАДИ
На брифінгу 5 лютого ц.р. мер Чернівців Олексій Каспрук, сказав, що візьме це питання під контроль. І після закінчення брифінгу особисто проконтролює розгляд заяви відповідними органами. Мер пообіцяв, що до кінця тижня проблему буде вирішено.

Директор ПП Регіон-Центр Мельничук Віктор Анатолійович пояснює: « Мешканці цієї квартири мають самі бути зацікавленими у вирішені проблеми з витоком води. А впродовж тижня люди не йшли на контакт. Лише у вівторок ввечері, 5 лютого люди погодилися відремонтувати душову кабіну і дозволили аби зранку 6 лютого до них прийшли майстри і сантехнік знайшли причину злому і ліквідували всі проблеми»

Від редакції. У середу 7 лютого, коли газета готувалася до друку «ЧАС» поцікавився у Віктора МЕЛЬНИКА: Чи все відремонтували? Той запевнив, що його працівники відремонтували несправність у ванній кімнаті квартири №3. Але ще раз у середу працівники Центру повернулись до квартири аби пересвідчитись чи не протікають труби у квартирі. За словами директора, – все в нормі.

Підготувала: Наталія ДЕМЧУК

peredplata