Скільки коштує мовчання?

Скільки коштує мовчання?

Народна трибуна

КРИК ДУШІ
– У мене вже 4 місяці не працює радіоточка. Нікого це не хвилює. Але плату за радіо хочуть брати по 60 грн. за квартал. Я звертався в сільську раду і запитував чому я маю платити за радіо, якщо воно мовчить? Пояснював ситуацію і листоноші, на що у всіх одна відповідь: «У половини села радіо не працює», – крик душі Требіша Миколи Івановича с. Баламутівка Новоселицького району. – Підкажіть до кого мені звертатися, щоб радіо відремонтували? І як не платити за його мовчання?

ПИСК ВЛАДИ

Диспетчер Чернівецької філії ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» Михайлюк Світлана Костянтинівна пояснює, що квитанція на оплату за користування радіо надійшла тому, що ніхто не повідомив про його несправність. Жодної заявки про відсутність радіомовлення не надходило.

Наразі, після втручання газети «Час» заявку про несправність радіо зареєстрували та пообіцяли найближчим часом відремонтувати. Також Світлана Костянтинівна наголосила, що заплатити за користування радіо 60 грн. таки доведеться, навіть, якщо воно «мовчало», адже заявки про несправність не було. Але з моменту подачі заявки, з 7 лютого ц. р., плату за користування радіо призупинять.

З того дня, коли радіо відновить мовлення впродовж 3-х місяців платити за користування приладом не потрібно, бо сума 60 грн., яку абонент сплатить зараз врахується як аванс і перенесеться на наступні 3 місяці.

Наталія ДЕМЧУК

peredplata