Чернівецька область: за добу сталося 4 пожежі

Минулої доби у Чернівецькій області трапилося 4 пожежі. Більшість загорань виникло у житловому секторі – інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, уранці в смт Берегометі сталася пожежа у житловому будинку. До загорання призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Пожежу виявили господарі, помітивши задимлення на горищі будинку. Зважаючи на незначну площу пожежі, місцеві мешканці змогли самостійно загасити вогонь до прибуття рятувальних підрозділів. У результаті полум’я знищило перекриття будинку на площі 5 кв.м.

У смт Кельменцях внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа у піднавісі, розташованму поруч із господарською будівлею. Полум’я швидко поширилося піднавісом, адже всередині нього зберігались дрова. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 10, котрі прибули за викликом, ліквідували пожежу, запобігши перекиданню вогню на господарську будівлю. Вогонь знищив перекриття піднавісу, дрова та речі домашнього вжитку.

Окрім цього, впродовж доби пожежі сталися у підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку в Чернівцях та в смт Берегометі, де рятувальники загасили полум’я в автомобілі, що загорівся внаслідок короткого замкнення у моторному відсіку.

peredplata