У Чернівцях оперативники спіймали чоловіка, котрий обікрав залізницю

У Чернівцях оперативники спіймали чоловіка, котрий обікрав залізницю Викрадено майно крадій здавав на різні пункти прийому металобрухту. За скоєння крадіжок йому доведеться відповідати на лаві підсудних.
Наприкінці минулого року до поліції звернувся представник Чернівецької філії Укрзалізниці та повідомив, що невідома особа викрала акумуляторні батареї в кількості двадцяти чотирьох штук. Загальна суму викраденого становить понад 15 тисяч гривень.

На місці вчинення злочину поліцейські встановили, що викрадені акумулятори знаходилися в двох релейних шафах світлофора, поруч із залізничним переїздом. За допомогою яких здійснювалось звукове та світлове сповіщення про наближення потягу.

Поліцейські розпочали пошуки зловмисника з обстеження прилеглої території та опитування місцевого населення. Крім цього, правоохоронці здійснювали перевірки місць можливого збуту викраденого.

В ході проведення пошукових заходів поліцейські отримали інформацію, що до крадіжки причетний раніше судимий буковинець. Завдяки злагодженій роботі оперативників Чернівецького відділу поліції крадія вдалося викрити.

Ним виявився 37-річний житель Герцаївського району. Останній вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики. Слідчі вилучили викрадені акумулятори та повернули заявнику.

Відкриті кримінальні провадження, за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголосили підозри у вчиненні злочинів.

Його арештували та помістили до установи виконання покарань. Матеріали кримінальних проваджень слідчі направили до суду.

Інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata