Нові рахунки для сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном

Чернівецька ОДПІ звертає увагу, що з метою впорядкування обліку коштів з 21 березня 2018 року ДКСУ в Чернівецькій області розблоковує розрахункові рахунки в розрізі районів для сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Чернівецька ОДПІ звертає увагу ліцензіатів на обов’язковому дотриманні п.34 та п.38 Тимчасового порядку видачі ліцензій на право імпорту, експорту, оптової торгівлі спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, що затверджений Постановою КМУ від 13 травня 1996 р. N 493.
Зокрема, п 34 передбачено, що видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження 1/4 частини встановленої річної плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату), та довідки відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету.
Щодо п. 38, то необхідно враховувати наступні вимоги – з наближенням терміну поточної щоквартальної плати за ліцензію суб’єкт підприємницької діяльності зобов’язаний зробити наступний внесок до відповідного бюджету в розмірі 1/4 річної суми та подати документи, перелічені в пункті 34 цього Порядку, органу яким зареєстровано ліцензію, для внесення чергової відмітки до ліцензії та журналу обліку видачі ліцензій про дату початку і закінчення наступного граничного терміну дії ліцензії.
Ознайомитись із реквізитами рахунків для сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можна на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: (http://cv.sfs.gov.ua/byudjetni—rahunki/).
Інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

peredplata

1 thought on “Нові рахунки для сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном

Comments are closed.