Стан наповнення бюджету Пенсійного фонду в області

Задля своєчасних виплат пенсіонерам області та захисту прав застрахованих осіб, органами Пенсійного фонду України в області здійснюється постійна робота з платниками щодо сплати поточних зобов’язань, опрацювання сум заборгованості з платежів у судовому порядку. Важливим у напрямку роботи щодо мобілізації платежів є тісна співпраця з територіальними органами Державної виконавчої служби та органами влади – щодо стягнення заборгованості з боржників та інформування органів влади і контролюючих органів щодо мінімізації роботодавцями заробітної плати найманим працівникам. Про ефективність вжитих заходів свідчить позитивна динаміка з мобілізації платежів до бюджету Фонду, які в повному обсязі спрямовуюся на пенсійні виплати громадянам краю.
Так, за I квартал 2018 року надійшло власних доходів до бюджету Пенсійного фонду України в області в сумі 522,2 млн.грн., що на 132,4 млн.грн. (34,0%) більше, ніж за відповідний період 2017 року.
Власних доходів, адміністрування яких здійснюється Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, мобілізовано в сумі 5,7 млн.грн., що на 1,2 млн.грн. (26,6%) більше надходжень січня-березня 2017 року.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

peredplata