Фіскали застерігають буковинців від телефонних шахраїв

Телефонні аферисти вигадуються нові й нові схеми обдурити довірливих платників. Цього разу «підприємливі» комбінатори телефонують представникам бізнесу від імені в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Віталія Шпака з проханням надати благодійну допомогу для лікування його товариша, що потрапив у аварію. Для подальшого зв’язку залишають номер мобільного телефону нібито керівника фіскального відомства: 066-120-32-94.

Віталій Петрович вкотре наголошує, що фіскальне відомство діє ВИКЛЮЧНО в межах чинного законодавства та повноважень і ні СМС-повідомлень, ні дзвінків, ні запрошень «для вирішення питань» від його імені надходити не може.

Усім буковинцям необхідно пам’ятати, що шахраї розраховують на вашу довірливість і саме тому змушують до спонтанних та необдуманих вчинків. Ні в якому разі не давайте їм кошти і терміново повідомляйте про такі випадки за телефоном антикорупційного «Сервісу Пульс» Державної фіскальної служби України – 0800-501-007 або до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернівецькій області за тел. 54-56-17.

Нагадуємо, що за вказані протиправні дії передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.

peredplata