Чернівецькі рятувальники провели прес-конференцію щодо запобігання пожеж в екосистемах

Чернівецькі рятувальники провели прес-конференцію щодо запобігання пожеж в екосистемах Рятувальники регулярно проводять профілактичну роботу та нагадують громадянам про дотримання правил пожежної безпеки. Зокрема, і через засоби масової інформації. 25 квітня в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області відбулася прес-конференція за участі заступника начальника УДСНС області з реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Сергія Шмиголя.
У зв’язку з великою кількістю пожеж в екосистемах, які почали виникати із потеплінням через спалювання сухої трави або сміття, заступник начальника Управління наголосив на необхідності дотримуватися правил пожежної безпеки. Свої твердження Сергій Ігорович підкріпив цьогорічними прикладами пожеж, коли через загорання сухої трави було завдано чималих матеріальних збитків.
Окрему увагу було зосереджено на попереджувальних заходах, що проводяться в області з метою запобігання пожеж в екосистемах.
З огляду на те, що під час прийдешніх святкових вихідних люди масово виїжджатимуть відпочивати поблизу лісових масивів чи водойм, Сергій Шмиголь звернувся до всіх мешканців області суворо дотримуватися правил безпеки щоб уникнути небезпечних ситуацій.

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata