«Пульс» – миттєво реагує на неправомірні дії фіскалів

Чернівецька ОДПІ нагадує, що з метою подолання корупції в лавах Державної фіскальної служби, ліквідування перешкод, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність та усунення складнощів у спілкуванні із посадовими особами у службі функціонує єдиний антикорупційний сервіс – «Пульс».
Сервіс «Пульс» – це «гаряча» телефонна лінія, за якою по телефону: 0-800-501-007 (напрямок «4») громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України.
Сервіс дозволяє своєчасно реагувати на появу ситуацій, що викликають невдоволення підприємницького середовища і оперативно вирішувати питання, пов\’язані з порушенням законних прав людини в органах ДФС.
«Гаряча» телефонна лінія працює за принципом call-back. Податківці не тільки приймають звернення, але й повідомляють про результати перевірки та вжиті заходи.

peredplata