Працівники міліції затримали чотирьох грабіжників

Співробітники батальйону патрульної служби міліції у Чернівцях по «гарячих слідах» затримали чотирьох молодиків, які підозрюються у скоєнні пограбування двох хлопців.

Злочин стався близько 23 години на одній із вулиць обласного центру, коли до двох 16-річних чернівчан підійшло четверо молодиків і погрожуючи, відкрито заволоділи їх дорогими мобільними телефонами, а у одного з них забрали ще й 40 гривень та шкіряну куртку.
Реагуючи на повідомлення про злочин, працівники батальйону патрульної служби невдовзі затримали чотирьох підозрюваних та вилучили у них речові докази. Трьом із затриманих по 20 років, а наймолодшому ще не виповнилось 16. Один із них вже й раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки, а зараз, окрім цього злочину, він підозрюється у скоєнні ще одного пограбування.
Наразі порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. За повідомленням сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata