Чернівці мають свій «Туристичний планшет»

23 квітня «Туристичний планшет 2012» презентували у чернівецькому туристично-інформаційному центрі.

Як повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради, ідея планшету народилася та була реалізована партнерами туристично-інформаційного центру, рекламним агентством «АСС».

Інформація в туристичному планшеті розрахована на один рік. Тут можна прочитати про визначні події, яки будуть відбуватись в місті, такі як Маланка-Фест, Петрівській Ярмарок, або Фестиваль «Меридіан Чернівці». Користувачі не побачать там реклами вікон, автомобілів або холодильників – діяльність усіх рекламодавців пов’язана виключно з туристичною галуззю.

В цьогорічному віданні, яке вийшло попереднім тиражем 5000 екземплярів, найважливіша інформація надається двома мовами – українською та англійською. Але надалі автори будуть випускати різні тиражі різними мовами. Також в наступному році з’явиться і інтернет-версія карти-планшету. Розповсюджуватись така карта буде не тільки в туристично-інформаційному центрі міської ради, а й у всіх рекламодавців, тобто в готелях, барах, ресторанах. Автори наголошують на тому, що це перший примірник, і радо приймуть будь-які побажання та пропозиції щодо покращення та вдосконалення «Туристичного планшету».

peredplata