У Чернівцях відзначили кращих роботодавців

Робоче місце з гідною заробітною платою та можливістю професійного росту є найкращою соціальною підтримкою. У 2012 році розширення сфери застосування праці, в тому числі шляхом створення нових робочих місць здійснюватиметься, зокрема, відповідно до Програми зайнятості населення міста Чернівці, затвердженої рішенням 20 сесії Чернівецької міської ради VІ скликання 23 лютого 2012 року, яка передбачає виконання впродовж 3-х років.

Роботодавців трьох районів міста, які створювали робочі місця в минулому році, здійснювали колективно-договірне регулювання трудових відносин, дбали про умови праці, вчасно виплачували заробітну плату, було відзначено 27 квітня в рамках акції «Визнання» в номінації «Кращий роботодавець року». Цього року управліннями праці міської та районних в місті рад, Чернівецьким міським центром зайнятості були розглянуті претенденти та запропоновані до участі в боротьбі за перемогу підприємства, які здійснюють економічну діяльність у сфері торгівлі: ТОВ «КарпатиАвтоцентр», ТОВ «Олбі-РОС Корона» та ТОВ комерційно-виробниче підприємство «Ліна».

Переможцем визначено товариство з обмеженою відповідальністю «КарпатиАвтоцентр», на якому забезпечені роботою 77 працівників. Підприємство надає розширений комплекс послуг з продажу і технічному обслуговуванню автомобілів та, як зазначив генеральний директор С.В. Гуменчук, не зупиняється на досягнутому, прагне розвитку і процвітання.

Інші учасниками акції: ТОВ КВП «Ліна» та ТОВ «Олбі-РОС Корона», які працюють понад десяток років, розширюють види своєї діяльності, підвищують ефективність праці та займаються доброчинністю. Підприємства постійно надають благодійну допомогу товариствам інвалідів, ветеранським організаціям, дитячим будинкам, школам-інтернатам та адресну допомогу.

Про це повідомляє управління праці та соціального захисту населення міської ради.

peredplata