На Новоселиччині визначали найспортивнішого держслужбовця

На центральному стадіоні м. Новоселиця відбулася спартакіада серед збірних команд державних службовців району. Урочисто відкривали спартакіаду керівники районної влади. Спартакіада організована і проведена з метою залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя і звичайно, визначення кандидатів до збірної команди для участі в обласній спартакіаді.

Змагання проходили з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок, та настільного тенісу. Організаційною частиною змагань займався відділ в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, безпосереднє керівництво змаганнями – суддівська колегія.

Звання кращих виборювали близько 50 державних службовців райдержадміністрації, районного управління Пенсійного фонду, районного центру зайнятості, Новоселицької міжрайонної податкової інспекції, районного відділення державного казначейства, районної прокуратури та суду.

Переможці змагань були нагороджені кубками та грамотами, інформує прес-служба ОДА.

peredplata