У буковинця вкрали клітку з двома папугами

Мешканець села Шилівці зайшов на подвір’я господарства чоловіка, звідки поцупив два папуги та металеву клітку. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До місцевих правоохоронців за допомогою звернувся 53-річний мешканець села Малинці. Чоловік повідомив, що з його господарства викрали два папуги та металеву клітку на загальну суму 700 гривень.

Дільничні інспектори міліції спільно з співробітниками карного розшуку та працівниками кримінальної міліції у справах дітей провели ряд оперативно-розшукових заходів. Міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 46-річний мешканець села Шилівці, знайомий потерпілого.

Зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Він пояснив, що птахів та металеву клітку планував продати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Правоохоронці перевіряють буковинця на причетність до скоєння інших злочинів на території району. Триває слідство.

peredplata