У Чернівцях відбудеться зустріч міністрів закордонних справа України та Румунії

У четвер, 11 січня, в Чернівецькій області відбудеться спільний візитМіністрів закордонних справ України Павла Клімкіна та Румунії Теодора Мелешкану.
Також в цей день Чернівецьку область з робочим візитом відвідає Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
Очікується, що за участю Міністра закордонних справ України П. Клімкіна, Міністра закордонних справ Румунії Т. Мелешкану Міністра освіти і науки України Л. Гриневич, місцевої виконавчої влади відбудеться урочисте відкриття новозбудованої Йорданештської загальноосвітньої школи I–III ступенів.
Початок о 09.00.
Одразу після урочистої частини відбудеться підхід до преси Лілії Гриневич.
Орієнтовно о 10.45 – в Чернівецькій обласній державній адміністрації (каб. 301, мала зала засідань) Павло Клімкін поспілкується з пресою.
За результатами офіційної зустрічі міністрів закордонних справ України та Румунії у форматі віч-на-вічта переговорів у складі делегацій о 12.30 – у (каб. 301, мала зала засідань, ОДА) передбачається проведення спільної прес-конференції Павла Клімкіна та Теодора Мелешкану.
Також 11 січня о 14.20 Міністри закордонних справ України та Румунії спільно з Міністром освіти і науки України покладуть квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та Міхаю Емінеску (м. Чернівці, вул. Йосипа Главки, 20, вул. Університетська,7).
Нагадуємо представникам ЗМІ, що для участі зазначених заходах необхідно акредитуватися(акредитуватись можна за номерами телефонів (роб. тел. (0372) 55-05-09, моб. тел. 0951933622, Ольга), або електронною поштою (press.oda@ukr.net) до 14.00 10 січня 2018 року.).
Також при собі треба мати посвідчення журналіста та паспорт.
Забезечується перевезення автобусом. Збір журналістів біля обласної державної адміністрації 11.01.2018 о 07.00.

peredplata