У травні з’явиться новий дитячий майданчик по вул.Головній

Це пообіцяв мешканцям будинків №204-Г та 204-Д по вулиці Головній секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Він зустрівся з ними вчора у їхньому дворі, відреагувавши на численні звернення з проханнями впорядкувати територію біля цих будинків.

Як повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради, кілька великих дев’ятиповерхівок мають лише один дитячий майданчик, а колишнє дитяче футбольне поле перетворилося на місце паркування автівок. Саме ці проблеми мешканці й просили очільника міста вирішити в першу чергу. Крім того, їх турбують розбиті міжбудинкові проїзди та тротуари, відсутність місць відпочинку, необлаштована територія.

Віталій Михайлішин уважно вислухав всі скарги мешканців і пообіцяв по можливості допомогти з вирішенням їхніх проблем. Зокрема, вже до кінця травня, сказав він, у дворі будинку №204-Д з”явиться новенький дитячий майданчик, а футбольне поле буде розрівняне та огороджене. Крім того, очільник міста пообіцяв допомогти і з асфальтуванням доріжок, міжбудинкоих проїздів та тротуарів поряд з цими будинками.

peredplata