В Чернівецькій області на пожежі травмовано 2 людини

29 квітня близько 11:15 до народної служби порятунку 101 міста Вижниця надійшло повідомлення про пожежу у селі Мигово. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця та місцеві пожежні команди сіл Мигово та Берегомет. Загорання виникло у господарській будівлі місцевого жителя 1939 року народження.

Оскільки будівля була дерев’яною та внаслідок сильного вітру, а також через запізніле повідомлення про пожежу, вогонь перекинувся на поруч розташовані будівлі. Поширенню вогню також сприяло сильне захаращення подвір’я. Працівники МНС зупинили поширення вогню у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Загальна площа пожежі склала 200 кв.м.. На пожежі отримали опіки жінка 1989 року народження, яку госпіталізовано у Вижницьку центральну районну лікарню з діагнозом термічні опіки рук, ніг, попереку, I, II, III ступеня. ЇЇ стан середньої тяжкості. Також травмувалася жінка 1976 року народження. Вона отримала термічні опіки рук та обличчя I, II ступеня. ЇЇ стан задовільний. Завдяки оперативним діям бійців МНС на пожежі врятовано 2 будівлі.

Всього за останні дві доби на території Чернівецької області виникло 7 пожеж, з яких 4 у житловому секторі. Вогнем пошкоджено 6 будівель, ще 4 знищено. Працівники МНС на пожежах врятували від знищення 6 будівель та матеріальні цінності мешканців краю, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata