Кремль ховає турецькі таємниці родини Ані Лорак

Кремль ховає турецькі таємниці родини Ані ЛоракТурецька родина дуже любить Ані Лорак, але маленьку Софійку ще не всі бачили.

Таємниця приватного життя чоловіка Ані Лорак – Мурата ховається за Кремлівськими стінами. Щоправда, Кремль – турецький. Це назва готелю, в якому найбільше часу проводить найближча до Мурата людина, яка знає все про їхнє сімейне життя.

Сюррея Артугрул, кузен чоловіка ані Лорак – співдиректор одного з найпафосніших готелів Анталії, який є точною копією Кремля.

Аншлаг переважно – з мешканців з країн СНД. Більшість, звісно, росіяни. Але якщо в справжній Москві обережно ставляться до приїжджих – у Турецькій білокам\’яній недолюблюють самих москвичів.

\”Росіяни бувають двох типів: москвичі та люди з регіонів Росії. Ті, що з регіонів – за характером схожі на українців. Але москвичі – для нас завжди важкі гості. Вони ніколи не спиняються! У них завжди купа капризів\”, – стверджує Артугрул.

До України у Сюрреї особливі почуття -у нього там є два друга: Мурат – його кузен і Мірча Луческу, тренер донецького \”Шахтаря\”.

Проте зайвою нагодою побувати в Україні Артугрул не скористався.На хрестини племінниці не приїхав. Малечі – досі не бачив взагалі. Але обіцяє виправитися.

Софійку похрестили 7 квітня у Києво-Печерській Лаврі. Тоді ж у пресі пішли чутки, ніби турецька родина хотіла, щоби дитинка стала мусульманкою.

\”Ми ж сучасні люди. Я мусульманин – але тут можна запросто почути поп-музику, співати, танцювати і пити. У нас нема такого: \”Чого це вона християнка?!\” Абощо. У нас кажуть, головне, щоби людина була хороша\”, – спростовує Сюррея плітки.

Утім, братову Сюррейя любить.

\”Наша родина і вся Туреччина дуже люблять Кароліну, і її музику. Моя донька навіть співає її пісні. Вони дуже дружать з Кароліною. Взагалі, у них чудова сімя. Я не бачив, яка кароліна мати, але переконаний, що чудова\”, – стверджує він.

Джерело

peredplata