Мешканці згорівшого будинку по вулиці Нечуя-Левицького стверджують, що влада про них забула

Мешканці згорівшого будинку по вулиці Нечуя-Левицького стверджують, що влада про них забулаВ ніч з 31 січня на 1 лютого 2012 року в будинку, в якому було 5 квартир, по вул. І.Нечуя-Левицького 22 сталася пожежа, яка повністю знищила будинок і все майно. І до цього часу люди живуть в гуртожитку і допомагати влада, за інформацією сайту, присвяченого саме цій трагедії, не поспішає.

Ось що пишуть постраждалі на сайті \”Пожежа-інфо\”:

\”В ніч з 31 січня на 1 лютого 2012 року в нашому будинку, в якому було 5 квартир, по вул. І.Нечуя-Левицького 22 сталася пожежа, яка повністю знищила будинок і все наше майно. Ця пожежа стала однією з найбільших за новітню історію Чернівців. Вона виникла в квартирі №3, через коротке замкнення електромережі. В даній квартирі проживав одинокий пенсіонер. Квартира №3 була прибудована до нашого будинку, і знаходиться у власності Міської ради. Всі жителі будинку були відселені у маневровий фонд по вул. Полєтаєва 10. Цей сайт я створив, щоб максимально оприлюднити інформацію про подію і цим хоч якось допомогти своїм батькам. Моя мама вчитель вищої категорії у ЗОШ №24, а батько співробітник на малому підприємстві.\”

26 квітня

Відбулася чергова сесія міської ради. Комісія створена для вирішення нашого питання так ні разу і не збиралась і ніяких пропозицій не надала. Список членів комісії в розділі – Документи. Хто з якої партії можливо опублікую пізніше.

27 квітня

Видали книжки для сплати комунальних послуг. За дві кімнати в гуртожитку, без елементарних зручностей(немає навіть елементарно де прийняти душ, спільна кухня і туалет)- 36м.,потрібно платити в 2 рази більше чи ми оплачували за свою квартиру – 60м., зі зручностями.

1 травня

Пройшло 3 місяці! Влада замісь того, щоб допомогти постраждалим, вишукує законні підстави щоб залишити людей ні з чим. Демонтувати руїни будинку, що можуть рухнути в будь-який момент і пошкодити сусідній будинок, або когось травмувати, ніхто навіть не намагався. А які були толоки перед телекамерами!!!

Більше інформації про ситуацію з погорільцями – на сайті \”Пожежа-інфо\”

peredplata