Буковина посіла друге командне місце в фіналі Кубку України з панкратіону

Буковина посіла друге командне місце в фіналі Кубку України з панкратіону26-29 квітня 2012 р у м. Одеса відбувся фінал Кубка України з панкратіону серед чоловіків і жінок.

Чернівецьку обласну команду з панкратіону представляли 29 спортсменів, представники ФСТ «УКРАЇНИ», ФСТ «ДИНАМО» та ОДЮСШ. Чернівецька збірна команда інтенсивно готувалась до цих змагань під керівництвом провідних тренерів Буковини: Горюка Петра, Пилипка Миколи, Черкалюка Юрія, Филипчука Івана, Габора Ігоря, Панті Віталія, Доскальчука Олександра, Соколюка Сергія, Наконечного Ігоря. Участь буковинської команди у змаганнях здійснювалась за підтримки генерального спонсора фірми «РОМА» та управління у справах сім’ї молоді та спорту. В індивідуальних виступах змагання проходили у всіх чотирьох розділах панкратіону.

В розділі граплінг (но-гі) завоювали такі нагороди: Беженар Анна ІІ, Матейчук Галина ІІ, Черкалюк Юрій ІІІ, Захарчук Андрій ІІІ, Гарбуз Тетяна ІІІ місце.

В розділі граплінг (гі) : Бурденюк Григорій І, Беженар Анна ІІ, Матейчук Галина ІІ, Григоряк Іван ІІІ, Пославська Ельвіра ІІІ, Гарбуз Тетяна ІІІ місце.

В розділі (агон) : Скида Роман І, Беженар Анна І, Матейчук Галина І, Черкалюк Юрій ІІ, Гордінов Сергій ІІ, Чіжевський Юрій ІІ, Пославська Ельвіра ІІ, Доскальчук Олександр ІІІ, Бурденюк Григорій ІІІ, Гарбуз Тетяна ІІІ місце.

В розділі (ММА) :Захарчук Андрій І, Чіжевський Юрій І, Беженар Анна І, Матейчук Галина І, Григоряк Іван ІІ місце.

В командному виступі (стінка на стінку), за відсутності спортсмена в абсолютній категорій наша команда поступились тільки команді м. Києва і привезли на Буковину командний Кубок за ІІ місце, В команді брали участь:

Черкалюк Юрій 66кг, Скидан Роман 71кг, Кульчак Андрій 84кг, Чіжевський Юрій 92кг.

Світлина

peredplata