В Чернівцях відбудеться святковий турнір з карате-до

Уже третій рік поспіль Чернівецький обласний осередок Української федерації карате напередодні дня Святого Миколая проводить дитячий турнір з карате-до «Кубок DEPO’t center». Цього року змагання, присвячені Дню Святого Миколая та 3-й річниці ТРЦ DEPO’t center, відбудуться 15 грудня у розважальному центрі «Фентазі Таун» за підтримки Чернівецької міської ради.

У турнірі зможуть спробувати свої сили діти віком від 13 років, які понад рік займаються карате. На думку організаторів, подібні дитячі змагання допомагають рано виявити та розвинути здібності юних спортсменів.

«Ці змагання особливі тим, що спрямований на розвиток саме дитячого спорту. Зазвичай, брати участь у змаганнях з карате-до на офіційному рівні можуть тільки спортсмени, яким уже виповнилось 14 років. У той же час, досвід показує, що талановиті діти часто стають членами національної збірних серед кадетів, юніорів та дорослих. Тож ми можемо раніше виявити перспективний резерв для збірних команд області», – говорить Станіслав Золотухін, президент Чернівецького обласного осередку Української федерації карате.

Оргкомітет прийматиме заявки на участь у спортивному святі до 13 грудня включно за електронною адресою: Billr32@mail.ru

У турнірі візьмуть участь понад 300 учасників різного віку. Окремо за кубок змагатимуться досвідчені спортсмени. Урочисте відкриття змагань відбудеться об 11 годині.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata