Кожна службова машина Чернівецької міської ради матиме спеціальне маркування

Від 10 травня кожна службова машина Чернівецької міської ради буде відрізнятись від іншого міського автотранспорту спеціальним маркуванням, а саме наліпками із зображенням герба Чернівців на лобовому склі та на склі заднього виду. Наліпки зроблені методом шовкографії і мають прослужити не менше 10 років, принаймні, таку гарантію дає на них виробник.

Таким маркуванням позначили сьогодні 26 службових автівок, враховуючи й транспорт районних в місті рад. Перше зображення з’явилось на машині секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина, який і був ініціатором цієї кампанії. Головною метою запровадження такого маркування є посилення контролю за використанням службового транспорту міськради і запобігання випадкам користування ним у власних цілях, наголосив очільник міста: «Я хочу, щоб кожна людина могла бачити, де і в який час знаходиться автомобіль міської ради, і задля того, щоб з машин та водіїв не робили обслуговуючий персонал, у мене прохання до всіх чернівчан та до журналістів: якщо ви побачите службову машину в вечірній час, в вихідні дні, або, наприклад, перед рестораном – давайте знати. Бажано, щоб звинувачення не були голослівними: фотографуйте на мобільний, і ми будемо реагувати».

Також Віталій Михайлович відзначив, що водії, які працюють в автопарку міської ради, мають слугувати взірцем для всіх інших учасників дорожнього руху – і за своєю технікою водіння, і за знанням правил дорожнього руху, і, врешті-решт, навіть за своїм зовнішнім виглядом. І використання такого маркування службового автотранспорту, сподівається він, також стимулюватиме водіїв краще та відповідальніше виконувати свою роботу.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata