Бурбак звинуватив Папієва у підтримці російської пропаганди та анексії Криму

Бурбак звинуватив Папієва у підтримці російської пропаганди та анексії КримуНародний депутат України, чернівчанин Максим Бурбак звинуватив екс- голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва у небажанні визнати \”ДНР\” і \”ЛНР\” терористичними організаціями, підтримці анексії Криму та російської пропаганди. Такі висновки депутат зробив за результатами голосування Папієва у Верховній Раді. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

\”Я розумію, чому опозиційний блок не проголосував за Постанову про відзначення 200-річчя з дня народження автора Гімну України Михайла Вербицького. У них гімн інший. Називається «Мурка». Аж два голоси – «За».

А Звернення до Європейського Парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн-членів ЄС, США, Канади, Японії та Австралії щодо масового розстрілу людей під Волновахою – від них аж один голос.

Як завжди невгамовний діяч Папієв, який активно коментував процедуру голосування (бо бачте йому персонально текст не дали), наступної ж хвилини не проголосував за це звернення. Тим самим довівши, що він проти включення так званих \”ЛНР\” та \”ДНР\” до списку терористичних організацій, підтримує анексію Криму, російську пропаганду і т.д.

PS: Буковина чекає на свого «героя». Ще року не пройшло як ми його віншували у Будинку з левами. Повторний \”теплий\” прийом гарантовано\”, – написав Бурбак.

peredplata