Дружні посиденьки у Чернівцях закінчилися \”поножовщиною\”

Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника та затримали його. Нині він знаходиться під домашнім арештом.
Двоє чернівчан 39-ти і 44-ох років разом випивали. Під час спілкування між товаришами виникла суперечка. Спершу конфлікт був словесний. Однак, згодом переріс у фізичне протистояння. Молодший чоловік схопив ніж, який лежав на столі, та поцілив ним у друга. Залишивши потерпілого на підлозі, вийшов з квартири і зайшов до сусіда. Останньому зловмисник сказав, що товариш погано себе почуває і потребує допомоги. Потім зник з місця події.
Сусід кинувся до чоловіка, котрий лежав на підлозі. Переконавшись, що тому дійсно зле, викликав «швидку». Коли медики перевернули чоловіка на спину, то побачили під ним калюжу крові та ніж у животі. Потерпілого терміново госпіталізували та прооперували. Нині його життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Працівники Першотравневого райвідділу кинули всі сили на пошук зловмисника. І горе-товариша скоро викрили. Відомо, що раніше він не був судимим. Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.
Суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Досудове розслідування триває.
СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області

peredplata