З 1 червня розпочнеться черговий прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В\’ячеслава Чорновола

З 1 червня по 10 серпня 2012 року Державний комітет телебачення та радіомовлення України оголошує черговий прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики, яка присуджується щорічно до дня народження видатного громадського та політичного діяча – 24 грудня. Розмір премії – 5 тисяч гривень. На її здобуття приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії. За рішенням Комітету книги до розгляду не приймаються. Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб.
На розгляд Комітету подаються: клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів); примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення: назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо; копія паспорта, у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

Роботи приймаються за адресою:

01001,
м. Київ,
вул.Прорізна,2,
Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

Довідки за тел./факс (044) 278-86-96.

Умови конкурсу визначено Положенням про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики, яке розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо у рубриці «Виставки, конкурси, премії» (розділ «Премії»).

peredplata