Завтра на Центральній площі Чернівців розквітне «Футбольна квітка»

Тимчасову арт-скульптуру, приурочену до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012, планують урочисто відкрити завтра 15 травня, о 15:00. «Футбольна квітка» розквітне на Центральній площі міста за сприяння Чернівецької міської ради на знак того, що Чернівці хоча й не приймають матчів чемпіонату, проте безперечно є одним з футбольних центрів України з власними традиціями та великою кількістю вболівальників. Крім того, завдяки цьому задуму, Чернівці розраховують встановити черговий рекорд України – цього разу в категорії «Мистецтво» (найбільша скульптура, створена з м’ячів).

Сама церемонія відкриття «Футбольної квітки» також обіцяє бути дуже цікавою та видовищною. Зокрема, усі, хто завітає в цей час на Центральну площу міста, зможуть насолодитися насиченою концертною програмою, танцювально-спортивним флеш-мобом на футбольну тематику, салютом з конфетті і, врешті-решт, стати свідками фіксації за нашим містом чергового рекорду України. З цією метою до Чернівців прибуде представник «Національного Реєстру Рекордів» Владислав Резніков. Крім того, на урочисте відкриття «Футбольної квітки» запрошені шоу-гурт «Вікторія», молоді танцівники, члени фан-клубу ФК «Буковина», вихованці школи-інтернату.

Цілком символічно, що це футбольне свято згодом продовжиться вже на полі стадіону «Буковина», де наша команда зіграє черговий матч першості України з ФК «Металург» із м.Запоріжжя. Чернівецька міська рада закликає усіх городян виявити єдність та згуртованість і дружно підтримати свою футбольну команду у цій непростій грі!

Про це повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata