Захисники тварин хочуть встановити вольєри та таблички

Захисники тварин хочуть встановити вольєри та табличкиЧернівецька обласна громадська організація «Захист тварин» звернулась до Чернівецької міської ради з проханням дозволити на період, поки не буде збудований притулок, встановити на території, що призначена для будівництва притулку, вольєри для тимчасового тримання безпритульних тварин, а також розмістити по місту дошки оголошень, аби легше було знайти господарів для безпритульних тварин.

Зокрема, у зверненні йдеться про те, аби Чернівецька міська рада:


1. надала копію проектно-кошторисної документації на спорудження притулку для безпритульних тварин, оскільки, проект, який розробила наша організація і основною метою якого є створення координаційного центру притулку для тварин, є одним з переможців на конкурсі соціальних проектів, який проходив за сприяння Чернівецької міської влади і ці документи є необхідними для його реалізації.

2. надала дозвіл на розміщення та функціонування на території, що призначена для будівництва притулку, вольєрів для тимчасової перетримки безпритульних тварин. (На період поки не буде збудований притулок).

3. роз’яснила, яким є порядок прийняття і впровадження «Правил утримання тварин у місті Чернівці» та «Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Чернівці на 2012-2017 роки».

4. надала інформацію, якими документами визначаються повноваження Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради та КП «Чернівціспецкомунтранс» щодо вилову безпритульних тварин і відповідно до яких документів здійснюється фінансування цих заходів і пояснила, яким чином відбувається вилов собак та куди в подальшому їх вивозять та скільки тварин відловили у 2011 році та за 4 місяці 2012 року.

5. надала дозвіл Чернівецькій громадській організації «Захист тварин» на розміщення по місту (по вул. Зеленій (при вході на ринок), на площі Соборній, Театральній та Центральній) дощок оголошень з метою полегшення пошуку господарів для безпритульних тварин, а також для централізації пошуку господарів загублених тварин.

Як відреагувала влада на такі прохання, ми повідомимо читачів пізніше.

Світлина

peredplata