Роботу Чернівецького Центру надання адміністративних послуг оцінювали столичні спеціалісти

Вчора до Чернівців з робочім візитом завітали координатор Центру з впровадження економічних реформ при Президентові України Олександр Саєнко та представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Тетяна Бедріковська. Посадовці ознайомились з роботою Центру надання адміністративних послуг.

Представники Президента України відзначили спрощення процедури отримання дозволів, зокрема, тих, що стосуються упорядкування земельних питань. Також комісію з Києва ознайомили з проектом розширення діяльності центру, насамперед, це розширення приміщень та впровадження сучасного технічного обладнання, такого як електрона черга. Цей проект виграв грант міжнародного Фонду «Відродження» і перші крокі по його реалізації розпочнуться з другої половини цього року.

Зауважень на даному етапі роботи центру надання адміністративних послуг не було, столичні посадовці висловили побажання при розширенні центру впровадити посади адміністраторів. Ці люди могли б бути посередниками між відвідувачем та представниками виконавчих органів та підприємств, які надають тут адміністративні послуги, і спрощувати відвідувачам пошук найкоротшого шляху до отримання усіх необхідних документів.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata