Директори книгарень висловили подяку всім, хто підтримав

Лист-подяка

Дорогі буковинці!

Дозвольте висловити величезну подяку за Вашу підтримку протягом останніх кількох непростих місяців! Протягом цього часу ми спостерігали і продовжуємо бути свідками того, як пробуджується наше рідне місто. Нам надзвичайно приємно, що питання так званої «реорганізації книгарень» не залишило байдужим жодного чернівчанина. Ваша допомога була для нас яскравим свідченням того, що наші зусилля не даремні!

Особливі слова вдячності ми висловлюємо молоді, оптимізм і світлий погляд якої надихали нас у важкі хвилини. Не дайте нікому та нічому загасити цей вогонь надії у Ваших молодих очах!

Симптоматичним є також те, що ми виголошуємо подяку всім справжнім журналістам, день яких відзначався вчора. Вітаємо Вас із Вашим професійним святом і бажаємо завжди залишатися гідними своєї професії та гордо називатися «четвертою владою»!

Ми вдячні у тому числі і представникам буковинської інтелігенції за їх мудре слово! Не забувайте й надалі про свою надважливу просвітницьку місію! Особливо тепер.

Висловлюємо подяку народним депутатам і депутатам Чернівецької обласної Ради, принципова позиція яких додавала нам впевненості. Не полишайте і надалі зв`язку з народом та зажди будьте готові стати на захист його інтересів!

Ми також вдячні громадським активістам і організаціям за демонстрацію того, що, попри всі нинішні проблеми, у громадянського суспільства в Україні все ж є значні перспективи!

І, насамкінець, слова подяки ми виголошуємо всім не байдужим чернівчанам! Завдяки Вам ми всі змогли продемонструвати, що якою би не була темрява, ніколи не варто здаватись!

Разом із тим, нам дуже шкода, що ті люди, на яких ми розраховували, залишилися осторонь питання книгарень. Для тих же, хто вирішив піти всупереч інтересам громади, нам би хотілося зацитувати слова Матері Терези, які містяться у її відомих Десяти Тезах: «люди бувають нерозумними, нелогічними й егоїстичними – все одно прощайте їм». Прощаємо, але не забуваємо.

Дорогі буковинці, ніколи не переставайте вірити у власні сили!

Наша справа триває!

Будьте мудрими! Будьте вільними!

З повагою,

Директори Книгарень «Букініст», «Технічна книга», «Художня книга», «Лучаферул», «Здоров’я»

peredplata