В Чернівцях встановлено новий рекорд з жонглювання м\”ячем

18-річний Сашко Козак встановив сьогодні свій перший рекорд, який хлопець присвятив відкриттю чемпіонату Євро 2012. Правда поки що його занесли лише в Книгу рекордів Буковини. Протягом 2012 секунд Сашко виконував складні вправи футбольного фрістайлу.

«В моєму виступі було змішано 3 стилі, суто футбольні вправи, фрістайл та брейк-данс, – розповів представникам ЗМІ рекордсмен, – найважче давалися вправи брейк-дансу з елементами фрістайлу, але я дуже хотів встановити цей рекорд і щоб глядачам було цікаво дивитись на мій виступ».

Найзаповітніша мрія Сашка – грати у збірній України. Поки що хлопець тренується і грає за команду «Буковина – 2» під керівництвом свого батька, а вільний час присвячує тренуванням з фрістайлу.

«Рекорд Олександра зафіксовано у категорії «Спорт. Незвичайні вправи», – розповів головний редактор «Книги рекордів Буковини» Георгій Мазурашу, – рекорд полягає в тому, що Сашко безперервно жонглював футбольним м’ячем, виконуючи при цьому різні трюки та елементи футбольного фрістайлу. Також ми подали документи на занесення цього рекорду до «Книги рекордів України».

Про це йдеться на сайті Чернівецької міської ради

peredplata