Буковинські картингісти у Територіальному Чемпіонаті Західного регіону здобули по три золоті і срібні та одну бронзову медалі

В Кам’янці-Подільському на Хмельниччині відбувся другий етап Територіального чемпіонату з картингу Західного регіону. В змаганнях взяли участь 15 команд. Зокрема, п’ять команд з Чернівецької, по три команди з Хмельницької та Рівненської, дві – з Тернопільської, по одній команді з Львівської та Івано-Франківської областей. Загалом змагалося 63 пілоти.

Найкращі вихованці гуртків картингістів представляли Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. На другому етапі Територіального чемпіонату Західного регіону команда додала до своїх досягнень три золотих, три срібних і одну бронзову медалі з 21 комплекту нагород. Перше місце зайняв Сергій Боднарюк в класах картів “Піонер-Н” і “Піонер-Б” та Руслан Миронов в класі картів “Популярний”, друге місце – Віктор Ільїн в класах картів “Піонер-Б” і “Кадет” та Віталій Вахата в класі картів “Популярний”, а третє місце – Остап Покорний в класі картів “Піонер-Н-міні”. Титулованому гуртківцю Центру, неодноразовому переможцю Всеукраїнських змагань з картингу Сергію Боднарюку було вручено посвідчення про присвоєння звання кандидата в майстри спорту.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata