На Буковині на умовах здешевленої іпотеки можна буде придбати житло ще на двох житлових об’єктах

Обласною державною адміністрацією підготовлено матеріали на засідання Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України ще по двох об’єктах житлового будівництва, в яких буковинці зможуть придбати житло на умовах здешевленої іпотеки. Це житлові об’єкти у м. Чернівці за адресами: проспект Незалежності, 116-В та вулиця Руська, 237, забудовником яких є ТДВ «ПМК – 76». Про це повідомляє управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.

Станом на сьогодні в області уже визначені шість об’єктів, житло в яких краяни можуть придбати на умовах здешевленої іпотеки: по вул. Руській, 235–В (забудовник – ТзОВ «Чернівецький молодіжний житловий комплекс»), вулиці Руській 223–Д (забудовник – ТОВ БФ «Чернівціжитлобуд»), вул. Чорноморській, 4–А (ТзОВ «Будмонтаж-2001»), вул. Головній, 275 (забудовник – ТзОВ «Рембудсервіс») в Чернівцях, вул. Гвардійській у місті Сторожинець (забудовник – СтзОВ «Надія») та по вул. Кагарлицького, 7–Б (забудовник – МПП фірма «Атлас»). Готовність надавати кредити на житло за іпотекою висловими чотири банки, зокрема: ВАТ «Ощадбанк», «Укргазбанк», КБ «Фінансова ініціатива» та Чернівецьке відділення ПАТ «Укрсоцбанк».

Робота з компаніями-забудовниками та банківськими установами області із реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення громадян доступним житлом продовжується, повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata