В Чернівцях чоловік забив битою цуценя на очах у оточуючих

В Чернівцях чоловік забив битою цуценя на очах у оточуючих10 червня 2012 року близько 11 години дня з особливою жорстокістю, садистським методом було вбито річне цуценя (битою) біля будинків по вул. Червоноармійській №63,63-а,59,59-а чернівчанином, що мешкає в одному з тих будинків. Це відбувалося на очах мешканців вищевказаних будинків, перехожих та малолітніх дітей, які на той момент перебували у дворі.

Мешканці викликали наряд міліції, котрий приїхав через 2 години. Тим часом чоловік, який жорстоко вбивав тварину, поклав тіло собаки в пакет, вкинув у багажник білого автомобіля та поїхав у невідомому напрямку.

Працівниками міліції було складено протокол, у якому двоє свідків розповіли про те, що сталося.

Вони вимагають затримання порушника, притягнення його до відповідальності, адже відповідно до ст. 299 Кримінального кодексу України, жорстоке поводження з тваринами карається за законом.

Наші кореспонденти вирушили до Міської лікарні ветеринарної медицини, яка знаходиться за адресою Сторожинецька,115. З надійних джерел надійшла інформація, що труп вбитої собаки знаходиться саме тут. Нас там не очікували побачити, дехто ставився навіть з ворожістю. Виявилось, що труп жорстоко вбитої собаки, таки перебував у морозильній камері моргу, завернутий у мішок. Але документів щодо трупу жорстоко вбитої собаки нам відмовили надати, так само, як і спілкуватися з нами. Нам тільки вдалось дізнатися, що мозок собаки підлягає перевірці на сказ, а саме тіло має бути спаленим, бо чоловік, який привіз мертву собаку сказав, що вона скажена. І лікарі мають перевірити це дослідами. Термін дослідів, приблизно місяць.

Виходячи з вищевикладеного, у нас є підстави вважати, що факт жорстокого вбивства може бути перекручений, адже в лікарні вже говорять, що за історією чоловіка, котрий привіз труп цуценя, за те, що пес його вкусив, чоловік його зловив та поклав у мішок, а коли привіз до лікарні, то собака задихнувся. Про біту ні слова.

Нагадаємо, що нещодавно в Чернівцях мешканцями було зафіксовано масове нищення безпритульних тварин, котрих було отруєно невідомою речовиною.
Також хочеться наголосити, що кількість покусаних безпритульними собаками чернівчан теж зростає. А чернівецька влада разом з комунальниками ховається в кущах.

Існують цивілізовані шляхи вирішення проблеми безпритульних собак. Потрібно просто ПОЧАТИ щось РОБИТИ. Адже укуси і жорстокі вбивства – це результати БЕЗДІЯЛЬНОСТІ влади. Бо від жорстокого побиття цуценяти до насильства над людиною один крок, так само, як і до епідемії сказу в місті.

Ми триматимемо цю ситуацію під контролем і повідомимо читачів про результати. Бо мешканці, котрі бачили жорстоке вбивство, вже написали заяви до міліції та прокуратури.

Василь Виноградов

Світлина

peredplata