В Чернівцях чоловік відсвяткував 101-ий день народження

15 червня чернівчанин Леонід Михайлович Тихонов відзначив свій 101-ий день народження.

Народився Тихонов Леонід Михайлович 15 червня 1911 року в місті Троїцьк Челябінської області в родині робітників. Був єдиною дитиною в сім’ї.

Леонід Михайлович розпочав свою трудову діяльність спочатку слюсарем, токарем. Після закінчення академії ВЦІК в м. Москві в 30-х роках минулого століття розпочалася його військова кар’єра.

В 1947 році одружився з Кисельовою Галиною Іванівною, з якою познайомився в м. Орлі під час відрядження. В злагоді з дружиною Леонід Михайлович прожив вже 56 років.

Під час Великої Вітчизняної Леонід Михайлович захищав Вітчизну на Другому Українському фронті. Після закінчення війни разом з дружиною та сином Юрієм переїхав жити в Приморський краї (м. Уссурійськ), де народилася донька Наталія. В м. Уссурійську продовжив службу в авіаційних військах. В 1959 році в званні підполковника був демобілізований з лав Радянської армії. В цьому ж році Леонід Михайлович разом з родиною переїхав до Чернівців. Тут він працював на автотранспортному підприємстві на посаді начальника штабу цивільної оборони. Закінчив свою трудову діяльність Леонід Михайлович в 1987 році.

Леонід Михайлович відзначений багатьма державними нагородами. Зокрема, 2 орденами Великої Вітчизняної війни, орденом Леніна, орденом Бойового Червоного Прапору, орденом Богдана Хмельницького.

Леонід Михайлович має дружну та міцну родину – 2 дітей, 2 онуків та 3 правнуків.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю ЧМР.

peredplata