Буковинська міліція переконує, що вистріли в Хрещатику розслідує об\”єктивно

Буковинська міліція переконує, що вистріли в Хрещатику розслідує об"єктивноСьогодні на прес-конференції лідерів об\”єднаної опозиції були присутні і заставнівчани, котрі розповіли про чергові постріли в селі Хрещатик, які пов\”язують з засудженим на 5 років умовно екс-голови району Бойчуком. Очевидці кажуть, що бачили його автівку в місці, де чулись постріли. Вони стверджують, що районна міліція працює необ\”єктивно і допомагає уникнути відповідальності Бойчука. На що сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області повідомив, що що дії працівників міліції є об’єктивними та неупередженими.

ПОВІДОМЛЕННЯ

УМВС стверджує, що дії працівників міліції
є об’єктивними та неупередженими

У зв’язку із черговими необ’єктивними наріканнями на дії працівників міліції, які були озвучені на прес-конференції керівників об’єднаної опозиції з приводу пострілів в селі Хрещатик, УМВС України в Чернівецькій області інформує.
Працівники міліції Заставнівського райвідділу прибули на місце події через 20 хвилин після отримання повідомлення. Даний факт підтверджено технічно і документально.
Також, акцентуємо увагу на те, що в попередньому повідомлені ВО «Батьківщина», як один із заявників про подію в с. Хрещатик зазначався громадянин ГорУк Віктор Петрович, а не ГорЮк Віктор Петрович. Але, навіть не беручи до уваги (навмисну) помилку авторів повідомлення, ще раз повторюємо, що ні громадянин ГорУк В.П., ні ГорЮк В.П. з жодними заявами з приводу пострілів біля заводу «Хрещатик» до міліції не звертався (що було підтверджено громадянином ГорЮком Віктором Петровичем на даній прес-конференції та в особистому пояснені).
В черговий раз звертаємо увагу представників політичних сил, засобів масової інформації та деяких заангажованих громадян, на уважне ставлення до своїх заяв, публікацій та окремих слів, опублікованих в ЗМІ.

Сектор зв’язків з громадськістю
УМВС України в Чернівецькій області

ВІДЕО З ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ з сайту Букінфо
свідчення Горюка та депутата Чухрія з 35 сек. по 10 хв.

peredplata