У Чернівцях людям пояснюють, хто в міській раді є «тушками»

У Чернівцях людям пояснюють, хто в міській раді є «тушками»У Садгірському районі Чернівців сьогодні з’явилися листівки, у яких депутатів, що організували в Чернівецькій міськраді псевдоопозиційну групу під назвою «За Батьківщину» названо «тушками». Таку листівку на прес-конференції продемонстрував керівник виборчої кампанії Об’єднаної опозиції «Батьківщина» в краї Іван Мунтян. Іван Мунтян наголосив, що новостворена група в міськраді не має жодного стосунку до опозиції загалом і до «Батьківщини» зокрема.

«Влада зосередилася тепер на клонуванні і фальшуванні різноманітних організацій, груп, ще чогось – яким присвоюється назва «Батьківщина», – заявив керівник виборчої кампанії. Він нагадав, що в Сокирянському районі місцеве управління юстиції відмовляється реєструвати райпарторганізацію «Батьківщини», у обласній раді досі діє фракція виключених з партії ВО «Батьківщина» «тушок», які використовують назву цієї політ сили, і керівництво ради відмовляється реєструвати фракцію «Батьківщина» у складі дійсних членів партії. Така ж ситуація і в Чернівецькій міській раді, де фракція, яка носить назву «Батьківщина», є суцільною фракцією самозванців.

Іван Мунтян зазначив, що виборці вже почали розуміти, хто є хто в обласному політикумі, і свідченням цього є поява зазначених листівок. На них розміщені фото восьми депутатів міської ради з підписаними прізвищами і позначкою «виключений з партії… за зраду». Семеро з них – В.Кедь, А.Чесанов, В.Червінський, О.Громадський, О.Вікнянський, Ю.Ткачук, та М.Іванюк виключені з лав ВО «Батьківщина», і одна – М.Гаєвська – з лав «Фронту змін». Також на листівці зображений шматок землі у вигляді круглого торта, який ножем розрізається на шматки. Підписом до цієї ілюстрації є слова «Ось для чого їм Батьківщина… Саме тому у «тушок» немає Батьківщини».

Джерело bnbnews.com.ua

peredplata