За добу втопилося 3 людей

За добу втопилося 3 людейУ селі Бабин Заставнівського району група людей відпочивала на березі річки Дністер. Чоловік 1965 року народження, вирішив переплисти на інший берег річки. Він не розрахував своїх сил і, не допливши до берега, його затягнуло під воду. На даний момент, тіла не знайдено. Пошукові роботи проводять водолази воєнізованого аварійно-рятувального взводу міста Хотин.

У селі Романківці Сокирянського району чоловік 1950 року народження вирішив скупатися у ставку. Він стрибнув з моста у воду, однак вже не винирнув. Люди, які перебували поруч, відразу кинулися на допомогу. Вони витягнули чоловіка з води, однак допомогти йому вже не було змоги. Тіло направлено в судово-медичну експертизу м. Сокиряни.

У селі Круглик Хотинського району під час купання у ставку потонула дівчинка 2002 року народження.

З початку року на водоймах Чернівецької області втопилося 15 людей, з них 2 дітей. Територіальне управління МНС у Чернівецькій області вкотре нагадує громадянам, що під час відпочинку на воді, слід дотримуватися правил безпеки, адже вода не пробачає помилок. Пам’ятайте та дотримуйтеся правил поведінки на воді:

– уважно слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана;
– не залишайте дітей без нагляду на березі річок чи озер;
– не заходьте у воду у нетверезому стані;
– ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах;
– не пірнайте у воду з берега, гірки чи дерева.

peredplata