Автівка ціною в 10 гривень

Автівка ціною  в 10 гривеньЦя історія розпочалась ще благополучного 2007 року. Тоді багато буковинців, відчувши незначне фінансове полегшення, почали масово брати кредити – на придбання квартир, машин, техніки. От і родина Алексєєвих з Чернівців пішла до «Приватбанку» за кредитом на автівку. Були певні, що за визначений термін, а може й раніше, вдасться його погасити.

І Олександр Алексєєв в липні 2007 року прибав в кредит «Шевроле Авео». І склав договір з банком на суму 15 565 доларів. Два роки щомісяця чоловік сплачував по 300 доларів банку. В 2008 році кишені всіх буковинців спорожнила фінансова криза. Курс долара зріс, але чоловік продовжував виплачувати кошти банку. Та той в односторонньому порядку підняв відсоткову ставку.

– В 2009 році грошей було катма, і виплачувати кредит за підвищеною ставкою змоги вже не було, – розповідає пан Олександр. – Сплативши за весь час по кредиту 6 900 доларів, я вирішив повернути автівку банку як предмет застави в рахунок погашення заборгованості. В листопаді 2009 року написав заяву про добровільну здачу автівки. Працівник банку Д. запропонував погасити кредит шляхом продажу автівки і скласти довіреність на інших працівників банку В. та Л. з запевненням, що автівка буде продана за найкращою ціною. Було складено акт прийому з записом показників спідометра. Сказали, що мене письмово повідомлять одразу після продажу автівки. До того, ж клятвено запевнили, що автівку продадуть за найвигіднішою ціною. Спершу я регулярно цікавився ситуацією з машиною, однак мене постійно заспокоювали. Два роки від банку не було ні слуху, ні духу. І от у вересні 2011 року до мене поштою надійшла ухвала Шевченківського районного суду про відкриття провадження по справі «Приватбанку» проти мене. В позовній заяві містилась копія кредитного договору, в якому з великим здивуванням я побачив суму кредиту в розмірі 21 387 доларів. Підпис під тим договором підроблений. Тобто на майже 6 тисяч доларів більше, ніж в підписаному мною примірнику договору.

Алексєєви просили суд призначити експертизу відповідності підписів. Але безрезультатно. Оригінали ж договору банк в суді так і не пред’явив.

– В ході численних судових засідань з’ясувалось, що 19 березня 2010 року на торговій біржі автівку було продано за 10 гривень!, – обурюється дружина пана Олександра Ірина. – Представник банку тоді суду пояснив, що такий продаж – звична схема продажу банком заставних автівок, аби не сплачувати податки з реалізації. У нас є відповідний аудіозапис, зроблений під час суду. Окрім того, з моменту, як машину було знято з обліку в ДАІ для реалізації (12 грудня 2009 року) до того часу, як його продали за 10 гривень на біржі мешканцю села Горбово, відхилення на спідометрі становило більше 23 тисяч кілометрів. Тобто, на стоянці в банку на автівці об’їздили ледь не пів-Европи. Це, в свою чергу, призвело до зниження вартості автівки. Але, в будь-якому випадку, не до 10 гривень.

Автівка ціною  в 10 гривень

Однак суд першої інстанції, і апеляційний суд Чернівецької області виносять рішення на користь «Приватбанку». І за тим рішенням Олександр Алексєєв має сплатити банку 10 645, 79 доларів.
– Ми звертались і в міліцію, і в прокуратуру, і в податкову, і в НБУ, і в центральні органи, але скрізь – замкнене коло, – розповідають Алексєєви. – Ми програли апеляційний суд та касацію. Але наразі готуємо позов проти банку та вимагаємо порушення кримінальної справи проти працівників банку.

З отих усіх відмов тільки виходить, що кредит в 21 тисячу доларів – то є сума власне кредиту, взятого паном Олександром (15 565 доларів), та кредитної лінії в майже 6 тисяч доларів. І у відмові в порушенні кримінальної справи про можливе підроблення працівниками банку кредитного договору управлінням ДСБЕЗ УМВС в Чернівецькій області записано, що працівник банку помилково вписав в той договір на 21 тисячу доларів всю суму без розбиття на тіло кредиту і кредитну лінію. І що відповідні виправлення були зроблені в процесі судового розгляду. Міліціянти ж на час прийняття рішення про відмову в порушенні кримінальної справи так і не отримали оригіналу того злощасного договору для проведення відповідного дослідження підписів.

Окрім того, в ухвалі апеляційного суду йдеться, що ав-тівку банком було реалізовано за майже 6 тисяч доларів, а не за 10 гривень. Алексєєви ж видобули витяг про реєстрацію обтяжень рухомого майна, в якому йдеться, що наразі та злощасна автівка продана тим же «Приватбанком» в кредит тій же особі, що і записана в біржовій угоді, яка, буцімто, цей же автомобіль придбала за 10 грн. І в цьому витязі розмір основного зобов’язання вказаний у сумі більше 8 тисяч доларів?!

Та найцікавіше трапилось з Алексєєвими зовсім нещодавно. З центрального дніпропетровського офісу «Приватбанку» до них надійшло повідомлення, в котрому йдеться, що заборгованість за тим кредитом становить вже 5336 доларів(?!). Алексєєви дивуються, звідки беруться ті суми.

А банк мовчить

Ми ж вирішили поцікавитися позицією «Приватбанку» стосовно ситуації, котра склалась, і надіслали запитання до центрального офісу «Приватбанку». Але звідти ніякої відповіді не отримали. Потім зателефонували до юридичного відділу центрального офісу, де нас перенаправили до регіонального офісу. Тоді ми на-діслали запитання до чернівецького офісу. А ті наш лист скерували до центрального офісу. Керівник регіональної філії Євген Маховіков не захотів з нами зустрічатися. І тільки наприкінці червня (тобто місяць відбувався процес відфутболення) ми врешті-решт отримали відповідь «Приватбанку». І в ній вказано, що «інформація про діяльність і фінансовий стан клієнта, яка стала відома банку під час надання банківських послуг, є банківською таємницею. Розкриття банківської таємниці повинно здійснюватися за згодою власника такої інформації або на підставі суду». І відповідь підписана провідним спеціалістом з обробки кореспонденції від клієнтів. Хоча питали ми не інформацію, а коментар, і клієнтами вказаного банку аж ніяк не є.

Потрібно тихо опиратися

– В таких ситуаціях найкращий вихід – це тягнути час (так званий «тихий опір»), подавати на банк до суду, – радить спеціаліст з правової та економічної безпеки Олександр Радомський.
У випадку з Алексєєвими у банку ціль одна – повернути кредитні кошти у повному обсязі та ще й заробити на цьому. Та банк самостійно не має права оцінювати предмет застави, організовувати публічні торги чи аукціони з продажу та продавати заставне рухоме чи нерухоме майно. Це роблять інші юридичні особи. І, зауважує Олександр Радомський, результат торгів ніколи не буде на користь позичальника. Тому не варто поспішати добровільно відмовлятися від свого авто. Примусово ж, на законних підставах, банк може вилучити авто тільки у двох випадках – на основі рішення суду та за виконавчим написом нотаріуса. Тим паче, що тільки власник, у відповідності до ст. 658 ЦКУ, має право продажу товару, крім випадків примусового продажу – за рішенням суду чи з публічних торгів. Тобто ви і тільки ви встановлюєте ціну продажу свого авто, поки авто, наприклад, зберігається на автостоянці банку та ще не передано на реалізацію з публічних торгів.

Спершу позичальник може звернутися до суду з позовом до банку на істотну зміну умов виконання зобов’язання (тобто на те, що банк змінив умови договору, курс долара зріс тощо), аби вирівняти співвідношення майнових інтересів та захистити свої права (понизити завищену в односторонньому порядку ставку, виплачувати кредит за курсом, що діяв під час підписання договору). Також позичальник може сам знайти покупця на кредитну автівку та подальшу передачу своїх зобов’язань бажаючому придбати ваше авто (переуступка боргу). Можна й встановити та довести до відома банку мінімальну ціну продажу свого авто, якщо банк повідомить про наявність такого клієнта до передачі на реалізацію з публічних торгів, що бажано зробити у письмовій формі. Окрім того позичальник має право звернутися до суду щодо встановлення початкової ціни предмета застави (автівки в цьому випадку), якщо той не задоволений оцінкою організації-продавця. Позичальник також може брати участь та контролювати всі дії, що відбуваються з автівкою аж до оголошення його реалізованим та бути присутнім при проведенні публічних торгів по продажу вашого авто.

Правила роботи з банками
(за Олександром Радомським)

– не слід надавати банку свою письмову чи усну згоду на будь-які кроки банку по відношенню до вас, тому що ви поступаєтесь своїм інтересом (розуміємо, в цьому випадку продаж автівки);
– потрібно готуватись до розмови з банківськими працівниками, а провівши переговори, залишити якісь письмові докази – до прикладу, зареєстровану заяву до банку з викладенням вашої позиції щодо кредитної ставки, кредитних канікул, інших умов тощо;
– не лінуйтеся і уважно рахуйте всі фінансові операції, котрі ви проводите з банком – сплачені відсотки, комісійні, штрафи та пеню. Ведіть суворий облік і зберігайте всі підтверджуючі документи (чеки, квитанції тощо);
– не поступайтесь, продумавши та прорахувавши свою позицію, тим паче, коли рішення банку про зміну умов одностороннє, а зміни, що пропонує банк, зачіпають Ваші інтереси в часі, грошах;
– не підписуйте нашвидкуруч ніякі папери, надані Вам за ініціативою банку.

Надія ВІРНА

peredplata

25 thoughts on “Автівка ціною в 10 гривень

  1. Здравствуйте,
    Вам потрібен терміновий кредит, щоб очистити ваші борги або вам потрібен кредит капіталу для поліпшення вашого бізнесу?
    Ви були відхилені
    банки та інші фінансові установи?
    Вам потрібен кредит консолідації або іпотеку?
    пошук не більше, як ми тут, щоб зробити всі ваші фінансові проблеми пішли в минуле. Ми позикових коштів з фізичних осіб
    потребує фінансової допомоги, які мають поганий кредит або потребує грошей
    оплачувати рахунки, інвестувати в бізнес в розмірі 2%. Я хочу використати цю середу повідомити Вам, що ми надаємо надійну і отримувача допомоги та будуть готові запропонувати вам кредит. Так зв'яжіться з нами сьогодні через електронну пошту: johnfrankloaninvestment@gmail.com

  2. Привіт, ласкаво просимо на Мейсон Вільям позику фірму, і ми тут, щоб зробити ваші мрії про отримання кредиту збутися. Вам необхідний терміновий кредит? Позика, щоб погасити свої борги? Кредит на, ймовірно, розширити свій бізнес або почати свій власний бізнес? Персональний кредит? Студент кредит? то ми тут для вас кредит з низькою процентною ставкою, як низько як 3%, і ви можете отримати суму кредиту в розмірі $ 3000 до $ 100,000,000.00 і максимальний термін кредиту до 50 років. Так, зв'яжіться з нами через

    E-mail: masonwilliamloanfirm@yahoo.com

  3. я хочу подякувати пану westhood за надану мені кредит я знайшов свідчення того, як один отримав кредит від apexloans і я звернувся за кредитом і отримав кредит. якщо вам потрібен терміновий кредит сьогодні уникнути інтернет-шахраї сьогодні подати заявку на кредити законним по електронній пошті; apexloans@yahoo.com

  4. To Whom it may concern!!!

    Are you a businessman / woman? Are you in any financial mess or you need
    funds to start your own business? or to pay off your bills or start a good
    business? Contact us on fidelityloan876@gmail.com You can also Text or Call
    Our Head Office In United state of america on +19513561932.
    required to fill the info :
    Name—-
    Amunt—-
    Duration—-
    Phone number—
    Country—
    Regards,
    FROM: Mr fidelity Loan Company
    +19513561932.

  5. Доброго дня я є зареєстрованим кредитором приватних грошей. Ми надаємо кредити, щоб допомогти людям, фірмам, які потребують оновлення свого фінансового стану по всьому світу, з дуже мінімальними річними процентними ставками, аніж 2% у період від 30 до 30 років у будь-якій частині світу. Ми надаємо кредити в межах від 5000 до 100 000 000 євро. Наші позики добре застраховані, тому що максимальна безпека є нашим пріоритетом. Зацікавлена особа повинна зв'язатися з нами по електронній пошті: (24hourstloancompany1gmail.com)

    Ви були відхилені багатьма банками
    Вам потрібні фінанси для розширення вашого бізнесу,
    Вам потрібна особиста позика

    Подайте заявку на отримання кредиту, надішліть деталі нижче:
    1. Повне ім'я
    2. Адреса
    3. Сума
    4. Тривалість періоду
    Номер телефону 5.
    6. Окупація

    Місіс Фаріда Стіве

  6. ПЕРСОНАЛЬНА КУЛЬТУРА ЗВ'ЯЗКУ ДО ДОМОВОЇ ВЛАСНОСТІ ДЛЯ ПРОЕКТУВАННЯ ВАШОГО ДОСТАВНОГО ГОСТА
    Насолоджуйтесь знижкою ANDREW MOHS LOAN FIRM Advantage
    . Триваліший термін перебування
    . Приваблива відсоткова ставка
    . Проста та швидка обробка
    ЗАСТОСУВАЙТЕ ЗАРАЗ НА КОМПАНІЮ "ANDREW MOHS"
    НА ОЧІКУ НИЗЬКИЙ ПРОЦЕНТНИЙ СТАВОНИЙ
    EMAIL: ANDREWMOHSFIRM@GMAIL.COM
    SMS, WHATSAPP: +234906180071717

  7. Вам потрібен кредит? Вам потрібна термінова позика, щоб погасити свої борги, або вам потрібна сума капіталу, щоб поліпшити свій бізнес? Чи вас відмовили банки та інші фінансові агенції? Подивіться не далі, ми тут, щоб допомогти вам у фінансовому плані, все, що вам потрібно зробити зараз, – надіслати нам електронною поштою (ivanaleksandraloanfirm@gmail.com), щоб отримати кредит у чітких та зрозумілих умовах. Ваше щастя гарантується на 100%.
    Надішліть нам електронного листа на адресу: (ivanaleksandraloanfirm@gmail.com)

  8. Нехай мир миру буде з тобою.
    Ви діловий чоловік або жінка? Ти в будь-якому
    фінансовий стрес або вам потрібні кошти для запуску
    ваш власний бізнес?
    а) особистий кредит, розширення бізнесу.
    б) Запуск бізнесу та освіта.
    в) консолідація заборгованості.
    Контакт: michaelmilkenmoneylender@gmail.com з наступним:
    Ім'я: ……………………………………
    Країна: …………………………………..
    Держава …………………………………..
    Місто …………………………………….
    Адреса: ……………………………………
    Подружжя
    Статус: …………………………………
    Стать: ……………….. Вік …………………..
    Потрібна сума позики: …………………….
    Тривалість кредитування: ……………………………..
    Особистий номер мобільного телефону: …………………..
    Щомісяця.
    Дохід: ……………………………….
    Спасибі і Бог благослови
    електронна адреса: michaelmilkenmoneylender@gmail.com

  9. Шановні позичальники!

    Ви в будь-яких фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою – допомагати бідним та людям у фінансових труднощах життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зв'яжіться з нами за адресою електронної пошти elenanino0007@gmail.com

    Ім'я:
    Потрібна сума кредиту:
    Тривалість кредиту:
    Номер мобільного:

    Спасибі, і благослови Ти Бог
    ДОВІДКА
    Олена

  10. Вам потрібна позика, щоб придбати машину або погасити деякі рахунки, і почати роботу
    новий бізнес? Якщо так, зв'яжіться з нами за адресою cashierslenders01@outlook.com
    інформація нижче ..

    Твоє ім'я:
    Розмір позики:
    Тривалість кредиту:
    Країна:
    Вік:
    Секс:
    Місячний дохід:
    Номер телефону:

    Всі відповіді на електронну адресу: cashierslenders01@outlook.com

  11. БОНАЗА !!! БОНАЗА !!! БОНАЗА !!!, ВИ ЗАЙНЯТЬСЯ НА 30% ДО ВСІХ НАШИХ КЛІЄНТІВ

    Привіт,

    ЧИ МОЖЕТЬ ФІНАНСУВАТИ ДО ВАШОГО ДОМУ, КУПИТИ АВТОМОБІЛЬ
    Для особистих потреб, щоб створити свій власний бізнес, купити мотоцикли ми
    Надати більше 200 мільйонів євро для кредитів із процентною ставкою до 100 000 євро
    2% або

    Ви відхилили кредит банку, ми сертифіковані та законні
    Ми тут, щоб допомогти вам у всьому своєму фінансуванні
    Тепер вам потрібно надіслати нам електронну пошту з деталями нижче
    Поверніться до нас через bankofamericaloan36@gmail.com, щоб отримати миттєвий кредит
    Будь-яка сума до будь-якого місця призначення .. будь ласка, вкажіть у ваших кредитних заявках
    Точно, що ви хочете, і період погашення. Будь ласка, будь ласка
    Надішліть мені повідомлення: bankofamericaloan36 @ gmail. Com

    Звичайний:
    Обов'язкова сума:
    Час:
    Країна:
    Адреса:
    Цілі:
    Номер телефону:
    Email:

    Ми чекаємо відповіді.

    З найкращими побажаннями,
    Г-н Дональд Трумп

  12. БОНАЗА !!! БОНАЗА !!! БОНАЗА !!!, ВИ ЗАЙНЯТЬСЯ НА 30% ДО ВСІХ НАШИХ КЛІЄНТІВ

    Привіт,

    ЧИ МОЖЕТЬ ФІНАНСУВАТИ ДО ВАШОГО ДОМУ, КУПИТИ АВТОМОБІЛЬ
    Для особистих потреб, щоб створити свій власний бізнес, купити мотоцикли ми
    Надати більше 200 мільйонів євро для кредитів із процентною ставкою до 100 000 євро
    2% або

    Ви відхилили кредит банку, ми сертифіковані та законні
    Ми тут, щоб допомогти вам у всьому своєму фінансуванні
    Тепер вам потрібно надіслати нам електронну пошту з деталями нижче
    Поверніться до нас через bankofamericaloan36@gmail.com, щоб отримати миттєвий кредит
    Будь-яка сума до будь-якого місця призначення .. будь ласка, вкажіть у ваших кредитних заявках
    Точно, що ви хочете, і період погашення. Будь ласка, будь ласка
    Надішліть мені повідомлення: bankofamericaloan36 @ gmail. Com

    Звичайний:
    Обов'язкова сума:
    Час:
    Країна:
    Адреса:
    Цілі:
    Номер телефону:
    Email:

    Ми чекаємо відповіді.

    З найкращими побажаннями,
    Г-н Дональд Трумп

  13. я Ryan Jeremy на ім'я. Я живу в Сполучених Штатах, я хочу використовувати цей носій для попередження всіх шукачів позики, щоб бути дуже обережним, тому що там є шахрайство скрізь. Декілька місяців тому я був фінансово напружений, і через мою відчай, я був шахрай кількома онлайн-кредиторами. Я майже втратив надію, доки мій друг не віднесли мене до дуже надійного кредитора під назвою globalprovissioncompany SMART FROM США, які надають мені необов'язковий кредит у розмірі 50 000 доларів США за 3 години без будь-якого стресу. Якщо вам потрібні будь-які види з кредиту, просто звертайтеся до globalprovissioncompany@gmail.com. Я використовую це середовище, щоб сповістити всіх шукачів позики через те, що я пройшов через руки цих шахрайських кредиторів. А я навіть не хочу, щоб мій ворог пройшов через такий пекло, що я пройдена в руках цих шахрайських онлайн-кредиторів, я також хочу, щоб ви допомогли мені передавати цю інформацію іншим особам, які також потребують позики, коли ви також отримаєте позику від компанії globalprovission від США, я благаю, щоб Бог мав Ive їм довго життя контакту globalprovissioncompany@gmail.com

  14. привіт, мої люди ви в фінансовій кризі, і потрібен кредит, щоб оплатити рахунки і почати бізнес? Тут виходить відповідь на ваші фінансові проблеми, тому що сьогодні я отримав кредит у розмірі 58 000 євро від компанії Global Provission loan від компанії, і я хочу скористатися цією можливістю, щоб розповісти вам все, що глобальне рішення є реальним та легітимним, робити те, що колись просили про вас і протягом 3 годин ви отримаєте відповіді на свою фінансову проблему і візьмете до уваги, що "Global provission" є єдиною компанією з позик, на яку ми можемо довіряти, і тепер я так щасливий сьогодні, тому, будь ласка, зв'яжіться з ними сьогодні в цьому електронному листі, потім {globalprovissioncompany@gmail.com}. є єдиною компанією, яка може допомогти вам у кредитних кризах, і сьогодні я та моя родина дуже щасливі, тому що я також очистив свій борг, тому зв'яжіться з ними сьогодні і чекайте, поки вони добрі відповіді сьогодні

  15. Привіт, Шановні друзі!

       Вам потрібен кредит для запуску бізнесу та оплати рахунків або для фінансування вашого проекту? Ви думали про те, як ви можете розширити свій бізнес і вивести його на новий рівень, на якому ви зможете збільшити свій дохід? якщо так, то це сьогодні правильне рішення для вас, тому що ми, керівництво компанії Dino Marco Lenders Plc, готові запропонувати вам фінансову підтримку, яку ви заслуговуєте, звертайтесь до нас за адресою: dinomarcolenders220@gmail.com для зручного та надійного кредитування, ми пропонуємо наші кредити на рівні 2% відсотка особам та компаніям, які потребують фінансової підтримки ….. Ваша підтримка – наше занепокоєння.

  16. Потрібні термінові гроші? Ми можемо допомогти! Ви зараз переживаєте або ви в біді? Таким чином, ми даємо вам можливість розвивати нові розробки. Як багата людина, я почуваю себе зобов'язаним допомагати людям, які намагаються дати їм шанс. Кожен заслуговує на другий шанс, і, оскільки влада не зможе, вони повинні приймати від інших. Для нас нема багато суми, і зрілість ми визначаємо за взаємною згодою. Ні сюрпризів, ні додаткових витрат, а тільки узгоджених сум і нічого іншого. Не чекайте і не коментуйте цей пост. Введіть суму, яку ви хочете подати, і ми зв'яжемося з вами з усіма варіантами. зв'яжіться з нами сьогодні на garciajsacramento@gmail.com Вам потрібні термінові гроші? Ми можемо допомогти!

  17. Я пан Мальтін промиває кредит Служба Кредитора, ми є юридичною, зареєстрованою і гарантованою компанією, і надаємо кредити фізичним особам, компаніям, державним установам, церквам, бізнес-організаціям та людям різного роду. Вам потрібна позика для будь-яких цілей? Ви маєте фінансову проблему? Вам потрібне фінансове рішення? Служба "Миття кредитів" Maltin – це рішення всіх ваших фінансових проблем, наші кредити легко і швидко. Зверніться до нас сьогодні за цією позикою, яку ви бажаєте, ми можемо організувати будь-яку позику відповідно до вашого бюджету лише за ставкою 3%. Якщо це цікаво, зв'яжіться з нами по електронній пошті: maltinwashloanfirm@gmail.com

  18. Вам потрібен кредит? якщо так, зв'яжіться з паном Десмондлом Лі за допомогою цієї електронної адреси електронної пошти (desmondloaninverstment@hotmail.com)

  19. УВАГА, ВИ ЗАВАЖАЄТЕ СЕРІЮ КАРТКИ, ЩО МАЄ "" БЕЗКОШТОВНУ КАРТКУ КОНФЕРЕНЦІЇ "

    Чи знаєте ви, що ви можете зламати будь-яку автоматичну касові машину (банкомат) за допомогою цієї картки банкоматів і знімати гроші ??

    Подивіться, як це працює. Це карта, що називається порожньою карткою ATM, ця карта використовується для вилучення готівки в будь-якому банкоматі, карта була запрограмована програмним забезпеченням, щоб зламати будь-яку автоматичну касові апарату (банкомат), тому з цим картки, ви зможете знімати готівку від 5500 до 20 000 євро на день протягом двох років, ці картки поставляються в Visa / MasterCard. Тому він працює на будь-якій банкоматі, яка приймає Visa / MasterCard Worldwide. Замовте для отримання порожньої картки банкомату та отримайте мільйони протягом тижня.

    зв'яжіться з нами за допомогою:

    Електронна пошта: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
    Електронна пошта: (immaculateblankatmcard@gmx.us)

    ЧАСТО ЗАПРОШЕНІ ПИТАННЯ (FAQs)
    На шляху надання цих послуг ми зіткнулися з багатьма клієнтами з різними питаннями, тому це спрямовано на те, щоб відповісти на кілька запитань, які можуть виникнути:
    1. Ви продаєте гроші?
    Ні, ми не продаємо грошей. Якщо ви правильно прочитали наш пост, ви зрозумієте, як це все працює.
    2. Чи доступна ця послуга для моєї країни?
    Так, наші послуги доступні у всьому світі
    3. Як отримати картку?
     Картка буде доставлена ​​вам через DHL, стандартний доставку зазвичай займає 3 дні. Все, що нам потрібно, це ваше повне ім'я та адресу та контактний номер.

    Для додаткових запитів
    Зв'язатися з нами через:
    Електронна пошта: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
    Електронна пошта: (immaculateblankatmcard@gmx.us)
    WhatsApp: +1 (409) 220-1434[center][/center]

  20. Хороший день,

       Ви застрягли за забороною банку і не користуються банками, або якщо у вас кращий проект, і вам потрібен фінансування, поганий кредит або гроші потрібні для оплати рахунків, гроші для інвестування у бізнес. Тому, якщо вам потрібен кредит, не соромтеся звертатися за адресою nortionloanconsultant@gmail.com, щоб отримати кредит, який ви перенесли через 30 хвилин

    телефон: +17815611941
    whatsapp: +2347067093957
     
      З найкращими побажаннями

  21. Ви шукаєте законний кредит? Втомилися шукати позики та
    Іпотека? Ви були відхилені вашими банками?
    теж один раз викрадено? Тоді ваша фінансова травма закінчиться ми
    Пропозиція КРЕДИТІВ від $ 1,500.00 мін. до 300 000 000 доларів США Макс. 2%
    процентна ставка. Ми сертифіковані та заслуговуємо довіри. ми можемо вам допомогти
    з фінансовими зв'язками звертайтеся до нас по електронній пошті

    (desmondloaninverstment@hotmail.com) з цією інформацією.
    Ім'я заявника
    Вік:
    Секс:
    Місто:
    Держава:
    Країна:
    Адреса:
    Професія:
    Місячний дохід
    Мобільний
    Тривалість кредиту:
    Потрібна сума кредиту
    Будь ласка, зверніть увагу: всі відповіді повинні бути переслані компанії
    Електронна пошта: desmondloaninverstment@hotmail.com З повагою, пан Десмонд Лі.

  22. Я, Дора з України, шукала справжньої компанії з кредитування протягом останніх декількох місяців, і все, що я отримав, було купою шахрайств, які змусили мене довіряти їм, і наприкінці дня я взяв свої гроші, не даючи нічого взамін, вся надія була втрачена, я заплутався та розчарований, мені дуже важко годувати мою сім'ю і пообіцяв ніколи не мати нічого спільного з компаніями-позичальниками в мережі і пішов шукати допомоги від дуже хорошого друга, який я пояснив усім своїм досвідом щодо онлайн-компанії з та сказали, що він може мені допомогти, що він знає, як він є відомий і відомий компанії, що називається Global Provission Company, він заявив, що отримав від них кредит, хоча я все ще дуже невпевнений у цій компанії через свій минулий досвід, але я вирішив щоб спробувати і робити так, як я керував мій друг і застосував, я ніколи не вірив, але я намагався, і з мого найбільшого здивування я отримав мою позику на своєму банківському рахунку протягом 24 годин, я не міг повірити, що буду стояти на моєму ноги фінансово знову. Я радий, що взяв на себе ризик і подав заяву на отримання позики, і сьогодні я дякую Богові, що такі компанії-кредити все ще існують, і обіцяють поділитися гарні новини людям, які потребують фінансової допомоги, оскільки рівень шахрайства в мережі є стає дуже серйозним, і я не хочу, щоб люди потрапляли в жертву, коли у нас ще є справжні та прихильні кредитори .. Ви можете зв'язатися з цією компанією, що приймає рішення, з використанням вказаної інформації та взяти участь у цьому чудовому свідченні. Електронна пошта: (globalprovissioncompany@gmail.com) Бог благословить їх за те, що вони робили

  23. QUEEN LOAN COMPANY (queenceloan@gmail.com) Це означає інформувати всіх претендентів на отримання позики. Ця добре відома компанія з продажу кредитів зі Сполучених Штатів Америки, ми допомогли тисячам людей з різних країн. Ця компанія отримала нагороду від найвідоміших кредитних агентів від кредитної компанії 2015 р., Щомісяця мінімум 17 та 25 клієнтів надають позику, і сьогодні вони роблять добрі інвестиції, якщо ця компанія надає вам позику, то ви повинні використовувати половину кредиту У інвестиції. Вам буде надана ваша позика, якщо ви перебуваєте в цьому QUEEN LOAN ENTERPRISE queenceloan@gmail.com, Ви шукаєте комерційну позику? Кредити, консолідація заборгованості, незабезпечені кредити, венчурний капітал тощо. Чи ви відмовляєтесь від позики у банку чи обманули, не визнаючи, що таке компанія кредиту? . Ми приватні кредитори, кредити компаніям та приватним особам на низькому рівні 2%, і ми надаємо нашим клієнтам найкращу електронну послугу; Queenceloan@gmail.com

  24. Привіт.
    Я пан Рахель Коран, приватний кредит, який надає кредит фізичним особам, комерційним фірмам, страхуванню тощо. У вас виникли будь-які фінансові труднощі або вам потрібен кредит для інвестування, або вам потрібен кредит, щоб не платити за векселями. як ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому. Ми пропонуємо всі види кредитів у будь-якій валюті номіналом 2% без попередньої оплати. Я хочу використовувати цей чудовий носій, щоб повідомити, що ми готові допомогти вам у будь-якому кредиті, щоб вирішити цю проблему. Якщо Так, поверніться зараз за допомогою електронної пошти (rahelcohranloan@gmail.com) для отримання додаткової інформації, ВИ дуже дбайливо.

  25. Привіт.
    Я пан Рахель Коран, приватний кредит, який надає кредит фізичним особам, комерційним фірмам, страхуванню тощо. У вас виникли будь-які фінансові труднощі або вам потрібен кредит для інвестування, або вам потрібен кредит, щоб не платити за векселями. як ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому. Ми пропонуємо всі види кредитів у будь-якій валюті номіналом 2% без попередньої оплати. Я хочу використовувати цей чудовий носій, щоб повідомити, що ми готові допомогти вам у будь-якому кредиті, щоб вирішити цю проблему. Якщо Так, поверніться зараз за допомогою електронної пошти (rahelcohranloan@gmail.com) для отримання додаткової інформації, ВИ дуже дбайливо.

Comments are closed.