На пожежі травмувалася людина

На пожежі травмувалася людина4 липня у селі Глинниця Кіцманського району на відкритій території власного домогосподарства чоловік 1983 року народження спалював сміття. Щоб вогонь краще розгорівся, він вирішив використати бензин.

Однак, внаслідок необережного поводження з легкозаймистою речовиною, вогонь перекинувся на верхній одяг чоловіка. Людина отримала термічні опіки І-ІІІ А,Б ступенів обличчя, передньої поверхні тулуба, кінцівок та опіковий шок І-ІІ ступенів. Постраждалий госпіталізований в Кіцманські центральну районну лікарню. Стан середньої важкості.

У селі Тернавка Герцаївського району виникла пожежа в житловому будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ м. Герца, який прибув на місце події, ліквідував пожежу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкодження перекриття будинку. Працівники МНС врятували від знищення 2 будівлі. Постраждалих немає.

У селі Білоусівка Сокирянського району горіла господарська будівля. Загорання виникло на горищі будівлі. Вогнеборці, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та покриття будівлі. Загиблих та травмованих немає.
За повідомленням прес-служби ТУ МНС у Чернівецькій області

peredplata