Відбулося урочисте закриття регіонального етапу Міжнародного проекту «Студентська республіка»

10 липня, на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина» відбулося урочисте закриття регіонального етапу Міжнародного проекту «Студентська республіка». Впродовж трьох днів за перемогу змагалися команди 7 вищих навчальних закладів області, беручи участь у численних субфестивалях і заробляючи бали та валюту «Студентської Республіки».

Команда Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича стала переможцем регіонального етапу Міжнародного проекту «Студентська республіка» 2012 року та студентського мера Буковини Михайла Палагнюка.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Довідка

Студентська республіка – це країна зі своєю владою, міліцією, банком, грошима, бізнесом, спортом і т.д. Головна мета команд – потрапити у владу, шлях до якої лежить через ведення виборчої кампанії та здобуття додаткових бонусів від різного роду змагань (футбол, волейбол, квест, мафія, дебати, міс і містер). У 2011 році об’єднана буковинська команда студреспубліканців здобула тріумфальну перемогу на Всеукраїнському етапі Міжнародної програми «Студентська республіка» в Криму.

peredplata