Обласна державна телерадіокомпанія приєдналася до просвітницької акції для дітей

Працівники Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії долучилися до літньої просвітницької та оздоровчої кампанії для дітей і підлітків пільгових категорій, яку організовує обласне громадсько-молодіжне екологічне об’єднання «Буквиця» у партнерстві з громадськими організаціями краю. Акцію планується провести в екологічному наметовому таборі «Букова 2012».рацівники Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії долучилися до літньої просвітницької та оздоровчої кампанії для дітей і підлітків пільгових категорій, яку організовує обласне громадсько-молодіжне екологічне об’єднання «Буквиця» у партнерстві з громадськими організаціями краю. Акцію планується провести в екологічному наметовому таборі «Букова 2012».

Захід покликаний сприяти розвитку особистості дітей і підлітків, формуванню позитивних стереотипів поведінки та забезпечити соціальний захист дітей вразливих категорій і зменшити ризики їх асоціальної поведінки. Учасники табору отримають практичні вміння та навики виживання в екстремальних ситуаціях, оволодіють туристичними секретами, дізнаються про свої права, ознайомляться з професією журналіста тощо. Інформаційний супровід акції забезпечать засоби масової інформації та інтернет-ресурси області.

Досвід проведення таборування минулого року довів, що «Букова» сприяє впровадженню соціальних ініціатив серед молоді. Таборуванням було охоплено понад 200 дітей та підлітків області та міста.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata