Міліція Буковини підвела підсумки роботи за перше півріччя

10 липня в УМВС України в Чернівецькій області відбулося засідання колегії за участю голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва, на якому були розглянуті результати роботи міліцейського відомства за шість місяців поточного року.

Керівник обласної міліції Микола Харабара розпочав роботу колегії із доведення до особового складу вимог поставлених Міністром внутрішніх справ України. Зокрема, Віталій Захарченко зосередив увагу на подальшому реформуванні правоохоронних органів, метою якого є розбудова високопрофесійної, авторитетної, ефективної правоохоронної структури.

Продовжуючи свій виступ, Микола Харабара наголосив на необхідності впровадження ефективних методів роботи із молодими співробітниками та вдосконалення рівня професійної підготовки кожного міліціонера. Також зазначив, що принципово та жорстко реагуватиме на всі випадки порушення законодавства і вимог службової дисципліни.

Під час своїх виступів керівники галузевих служб доповіли про проведену роботу з попередження, розкриття та розслідування найбільш суспільно небезпечних злочинів, забезпечення правопорядку, громадської безпеки і належної профілактики правопорушень в області.

В свою чергу голова облдержадміністрації Михайло Папієв високо оцінив роботу правоохоронних органів краю, зазначивши, що УМВС України в Чернівецькій області має найкращі показники з розкриття злочинів в усій державі. Керівник ОДА повідомив про те, що ним підписане розпорядження «Про вжиття додаткових заходів щодо боротьби зі злочинністю та подальшого зміцнення правопорядку», мета якого – активізувати роботу правоохоронних органів та органів державної виконавчої влади для зміцнення правопорядку в регіоні.

Оремо очільник краю зупинився на питаннях соціального забезпечення міліціонерів та повідомив, що нині вирішується питання уніфікації пенсій колишнім працівникам органів внутрішніх справ України.

Підсумовуючи, Михайло Папієв подякував усім підрозділам УМВС України в Чернівецькій області, які допомагали забезпечувати правопорядок у Львові та Києві під час проведення футбольних матчів Євро-2012.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС в Чернівецькій області.

peredplata